reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Dagsila mam małe pytanko do ciebie przeczytałam że zamówiłaś już wózeczek dla maleństwa jeśli możesz to podaj mi adres tego sklepu.Ja jestem ze Złotoryii i do Legnicy mam bisko tyle tylko że nie mam pojecia gdzie są sklepy z artykułami dla niemowlaków.
Będe bardzo wdzięczna za informacje :-)

reklama
no tak, racja. Ta mala jak ja widzialam na tej macie, to miala juz kilka miesiacy i przemieszczala sie sama, znaczy przeturliwala lub przepelzywala sobie, wiec taka byla dla niej odpowiednia;-)
Mnie podonaja sie takie maty i pewnie sie w jedna zaopatrze jak juz zaczne na powaznie zakupy robic :-)

Te maty mają tak że potem jak potrzeba te pałaki można całkiem zdjąc a każda ma coś na tej płaskiej częsci co gra piszczy i szelesci , więc potem mozna ją spokojnie przerobić . Mały jak się już potem turlał to miał piankowe puzzle bo mata to już było dla niego za mało .
ja mam taką
TINY LOVE PLAC ZABAW DUET MATA DWUSTRONNA KURIER 0 (810741998) - Aukcje internetowe Allegro

img

O udalo mi sie nawet znalezc zdjecie tego pasa. Co o nim myslicie?

Ooo fajny ten pas tym bardziej, że wspiera kręgosłup a im dalej tym będzie ciężej muszę się nad nim zastanowić. Fajnie by było gdyby się okazało, że któraś z mamuś już taki używała i się wypowiedziała czy faktycznie działa ;-)

Hej... ależ żeście poszalały tematycznie :-D
Maty prześliczne- zarówno ta anim jak i elvie. Ja mam Tiny Love i Kuba był zadowolony- godzinami z niej nie schodził. Poza tym mata sprawdziła się jako leżanka, jak szliśmy do znajomych- układało się malca na podłodze i wizyta przebiegała bezstresowo i dla gości i dla gospodarzy :-D

Fajne są też takie zabawki, które można przyczepiać z boku łóżeczka- jak dziecko jest troszkę starsze (3-4 mce) zachęca je to do prób przekładania się na boczek, co świetnie ćwiczy mięśnie (nawet jak opróby są nieudane :-D).

W zeszłej ciąży nie kupowałam ani nowych majtasów, ani rajstop dla ciężarnych... jakoś mnie one przerażały ;-) brzuchol podtrzymywał pas ze spodni, a majty użytkowałam własne tyle, że bawełniane, bo na koronki i sztuczne materiały patrzeć nie mogłam :cool:

Nie używałam takiego pasa ale myślę nad tym bo mam problemy z kręgosłupem i przydało by się go wesprzeć.
Co do majtasków to u mnie tez już odpadają koronki, podrażniają mi skórę. :-(

A ja wczoraj zobaczyłam najnowszą kolekcję Inglesiny:tak:
Byliśmy przekonani, że granat z bielą kupimy a, a tu taaaaaaaaaakie zmiany, że nas zbiło z tropu:-D
Wycofali wózki błękitne i różowe.
Dodali za to fiolecik:-)
No i teraz już sama nie wiem: beż-ecru, granat-biel, czy dwa odcienie fioletu:-D

reklama
Ten pas to świetna sprawa, tak przynajmniej wygląda;-). Też będe się musiała zastanowić nad kupnem takiego żeby troszkę ulżyć mojemu kręgosłupowi.
A ostatnio zaczęliśmy się z M rozglądać za wózkiem i bardzo spodobał się nam Tako Jumper X. Czytałam opinie o nim na necie i osoby które go mają to sobie chwalą. Jak nic innego nam nie wpadnie w oko to chyba zostaniemy przy tym wózeczku:tak:.

Do góry