reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

I z innej beczki- czy któraś wie czy w Mothercare są już promocje kolekcji letniej? We Wro 2 tyg. temu zaczęli obniżać, ale to tak nieśmiało, czekam na jakis bardziej spektakularny ruch z ich strony :-D

No i jak z innymi markami i promocjami- Aniam Ty w te klocki jesteś oblatana :-D że w Tesco to już wiem...

Orsey, GreenPoint... i generalnie wszystko co u nas w dwóch centrach handlowych jest poprzeceniane w letnich wyprzedażach nawet do 70%

reklama
taaaaaaaaaaa dziecko oczopląsu dostaje :-)
Marek ma tak jak się huśta...patrzy ciągle w jeden punkt gdzieś na bok huśtawki (w zależności od fanaberii na prawo lub na lewo) i po 5 minutach takiego patrzenia odpływa... jednostajnie ruchy usypiają...

moja też tak ma :-).....to coś musi być naprawdę bardzo piękne (prawie jak szpile od Louboutina :-))................tylko moja nie zasypia................

I z innej beczki- czy któraś wie czy w Mothercare są już promocje kolekcji letniej? We Wro 2 tyg. temu zaczęli obniżać, ale to tak nieśmiało, czekam na jakis bardziej spektakularny ruch z ich strony :-D

No i jak z innymi markami i promocjami- Aniam Ty w te klocki jesteś oblatana :-D że w Tesco to już wiem...

nie mam pojęcia bo wkurzają mnie własnie te ich podchody z przecenami bo w sumie mają drogo .
Zresztą wkurzyli mnie bo kupiłam kilka rzeczy i się poroziagały już po pierwszym praniu . za tą cene jakość jak z bazaru .
Kiedyś lubiłam a teraz mam w nosie ich przeceny

Fajne te szpile ale ja w takich łazic nie umiem zresztą z racji wzrostu 175 cm uczyć się nie musze he he
za to mam kolekcje butów sportowych z kotem ( z racji pracy ) jakieś 40 par he he

nie mam pojęcia bo wkurzają mnie własnie te ich podchody z przecenami bo w sumie mają drogo .
Zresztą wkurzyli mnie bo kupiłam kilka rzeczy i się poroziagały już po pierwszym praniu . za tą cene jakość jak z bazaru .
Kiedyś lubiłam a teraz mam w nosie ich przeceny

Fajne te szpile ale ja w takich łazic nie umiem zresztą z racji wzrostu 175 cm uczyć się nie musze he he
za to mam kolekcje butów sportowych z kotem ( z racji pracy ) jakieś 40 par he he

Szkoda... no to może któraś była w Mothercare? Jak nie to będzie trzeba się 'kopnąć'. Ceny standartowe, to oni mają absurdalne. Chociaż ja na jakość nigdy nie narzekałam- wszytskie portki i koszulki przetrwały akcje żłobkowe, prane bywały codziennie, kolory są i się nie 'sfeflusiały', ale to pewnie zależy co się trafiło. A wypatrzyłam sobie tam m.in. stroje dla moich chłopaków na ślub brata, ale qurcze nie dam za porteczki dla Bartuli 100PLN i to nie dlatego, że nie mam, ale, że to zdzierstwo! No z całym szacunkiem!

macie jakieś opinie o pieluszkach Pieluszki Sleep & Play ??

juz byl ten temat niedawno
ja mam akurat dobre zdanie
uzywam juz przy drugim dziecku
i jest tanio a jakosc jak dla mnie taka jak przy oryginalnych
Hania nadal zaklada je na noc

nie moge sie oprzec by nie spytac w jakim zawodzie pracujesz? :)

co do szpilek to ja sie zakochałam w tych:
Cindy Crawford Collection by 5th Avenue
kurcze mierzyłam je i nawet we nich uszłam parę kroków ale do kościoła na chrzciny na pewno bym nie doszla a szkoda :(

Szkoda... no to może któraś była w Mothercare? Jak nie to będzie trzeba się 'kopnąć'. Ceny standartowe, to oni mają absurdalne. Chociaż ja na jakość nigdy nie narzekałam- wszytskie portki i koszulki przetrwały akcje żłobkowe, prane bywały codziennie, kolory są i się nie 'sfeflusiały', ale to pewnie zależy co się trafiło. A wypatrzyłam sobie tam m.in. stroje dla moich chłopaków na ślub brata, ale qurcze nie dam za porteczki dla Bartuli 100PLN i to nie dlatego, że nie mam, ale, że to zdzierstwo! No z całym szacunkiem!

Ja też miałam sporo rzeczy dobrych ale właśnie trafiło mi się tez kilka bubli dlatego już nie mam ciśnienia na ten sklep , wkurza mnie tez że czasami przeceniają rozmiarami mniejsze tańsze to samo większe droższe - paranoja :)

Kwiatek - przed u5rodzeniem Szymka prowadziłam sklep sportowy ( z kotem ) w jednym z większych CH w wawie . Po macierzyńskim pracowałam tez w sklepie ale na 1/4 etatu ( bardziej po to żeby wyjść do ludzi niż zarobić ) dlatego butów i ubrań sportowych mam pełno

reklama
Do góry