reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
w weekend bylismy z Julką w Gdańsku - na zakupach. Niby miałam kupować dla siebie, bo niedgługo wracam do pracy, itp - a w fekecie zakupiłam ciuszki dla Julki - 8 cud bodziaków i sukieneczkę którą jak nie kupię niczego innego to będzie na chrzest.

a tak przy okazji chrztu - dziewczyny czy wasze maleństwa na chrzest miały białe ciuszki?? nie wiem ale ostatnio ktoś z rodziny mi coś takiego zasugerował

w weekend bylismy z Julką w Gdańsku - na zakupach. Niby miałam kupować dla siebie, bo niedgługo wracam do pracy, itp - a w fekecie zakupiłam ciuszki dla Julki - 8 cud bodziaków i sukieneczkę którą jak nie kupię niczego innego to będzie na chrzest.

a tak przy okazji chrztu - dziewczyny czy wasze maleństwa na chrzest miały białe ciuszki?? nie wiem ale ostatnio ktoś z rodziny mi coś takiego zasugerował

Helenka była na biało, ale jak chrzciliśmy Emilka to miał spodenki białe i niebieski sweterek,Mateuszek tak samo.
Podobno tak jest że dzieci do chrztu powinny byc na biało ale myslę że kazdy robi jak chce , kiedyś były takie przesądy wiem bo mi moja babcia tez głowę suszyła z tym niebieskim sweterkiem.

A ja dzis nic nie kupilam. Dzien uznaje za nieudany :-D

buhahahahahahahahahaahaahahahahahahaaaahahaahahahahhhaahahaha

Ola byla na rozowo :-)

Dla zainteresowanych w Mothercare zaczęli przeceny całej kolekcji. I udało mi się kupić chłopakom stroje 'ślubne'- foty Bartuli na zamkniętym :)))

reklama
Do góry