reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

wiecie, co wczoraj kupiliśmy ten kombinezon z lidla, dzisiaj zapakowałam Julkę i bach do fotelika - jak to cholerstwo się ślizga - zanim nie zapiełam szelek małej to droga przez mękę - jakaś masakra.
Chyba będę jednak musiała kupic małej jakąś kurteczkę na jesień

reklama
A ja wczoraj przed 21:00 kupiłam ten śpiworek do spania i dzisiaj rozpakowuję w celu wyprania przed użyciem i okazuje się, że M. wybrał 110cm a to na 36-48 miesięcy:D Teściowa z metra cięta i się śmieje, że na andrzejki jadą na bal przebierańców to nogi w tym wytnie i za niemowlaka się przebierze:D

W ramach wczorajszych zakupów dla siebie upolowałam na allegro kolejne szpilki do kolekcji:
ZARA jesień/zima 2010! Boskie pep toe 38!od 99zł (1240909459) - Aukcje internetowe Allegro

Najbardziej mnie rozbawiło, że to kolekcja jesień-zima. Nie wyobrażam sobie w nich w zimie chodzić:-)

może oni coś wiedzą czego nie wie zwykły śmiertelnik i w grudniu tropiki będziemy tu mieć
Na jesienną słotę też jak znalazł:)
Buciki super:)

Co do kombinezonów to w tesco (przynajmniej u mnie bo kumpela była i 7 km dalej nie ma) są te kombinezony przecenione z 56 do 16 zł. Z tym ze mama oświeciła mnie że już nabyła dla Alicji więc nie kupiłam.

A ja wczoraj przed 21:00 kupiłam ten śpiworek do spania i dzisiaj rozpakowuję w celu wyprania przed użyciem i okazuje się, że M. wybrał 110cm a to na 36-48 miesięcy:D Teściowa z metra cięta i się śmieje, że na andrzejki jadą na bal przebierańców to nogi w tym wytnie i za niemowlaka się przebierze:D

W ramach wczorajszych zakupów dla siebie upolowałam na allegro kolejne szpilki do kolekcji:
ZARA jesień/zima 2010! Boskie pep toe 38!od 99zł (1240909459) - Aukcje internetowe Allegro

Najbardziej mnie rozbawiło, że to kolekcja jesień-zima. Nie wyobrażam sobie w nich w zimie chodzić:-)
buty faktycznie sliczne. I podziwiam Cie za kupowanie obuwia przez neta. Ja zanim jakies kupie to pol godz przymierzam w sklepie tyle par ile sie da, nie wyobrazam sobie przez internet kupic nie przymierzajac...
a co to spiworka, to jesli tesciowa sie nie zdecyduje, to najwyzej Lenka bedzie miala wiecej swobody w nocy. Sen juz niestety ze swoich spiworkow wyrasta i musze sie za nowymi rozejrzec, bo szkrak maly rozkopuje sie ze wszysekich kocy i kolder i spiworek to jedyna opcja zeby w nocy nie zmarzl...

mamusia poszukaj czapek z kolekcji z tygrysem tym z puchatka one sa zwykle pomarańczowe lub brąż z pomarańczem

elvie buty na zime cacy .. he he może to na zime na kanarach np

ja dzis sie wkuerzyłam pojechałam do ikea po kołdre dla małego i wycofali łózka które ma Szymek a mieliśmy kupic takie samo dla Oli buu koncepcja pokoju poszła mi się troszke jeb...
ja mam od kolezanki spiworek do fotelika ale maxi cosi i jest rewelacyjny ale troszke kosztują niestety ok 160 zł do wózka też sie nadaje

reklama
a co to spiworka, to jesli tesciowa sie nie zdecyduje, to najwyzej Lenka bedzie miala wiecej swobody w nocy. Sen juz niestety ze swoich spiworkow wyrasta i musze sie za nowymi rozejrzec, bo szkrak maly rozkopuje sie ze wszysekich kocy i kolder i spiworek to jedyna opcja zeby w nocy nie zmarzl...
moja to samo miala z kolderka, cale noce czuwalam czy przykryta.
Wreszcie sie wkurzylam i wrocilysmy do spoworkow. Teraz wyrosla juz z tych 0-6 mies, i kupilam jej takie 6-12. Super, ma tyle miejsca do wierzgania ze hohoho

Do góry