reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
katik i justa nie ten watek ale dostalyscie w Pl becikowe?
ja nie dostalam, ani w polsce ani w niemczech, nawet nie wiedzialam ze takie cos jest, a moge to dostac? i jak?

i podoba mi się jeszcze
K's Kids - JESTEM SZEFEM + 60 PIŁECZEK - PROMOCJA (1236956830) - Aukcje internetowe Allegro

może któraś z Was kupiła coś takiego maleństwu

z racji, że Julka na chrzciny dostała pieniążki a nie zabawki (goście stwierdzili, że sami lepiej wiemy co Małej kupć) to teraz mam zagwostkę
tez mi sie to podoba, jakbys kupila to daj znac czy fajne jest

a ja musze kominiarke kupic OLce :-)

ot se wymyslilam :-)
daga!! przestan:-D

kochane powiedzcie mi co myslicie na temat tego krzeselka do karmienia.... moze ktoras z was je widziala albo ktos ze znajomych mial?? mi sie bardzo podoba i sie zastanawiam nad kupnem... troche kasy kosztuje ale na dlugo bedzie wiec nie jest zle...

FISHER PRICE Krzesełko do karmienia ZEN + GLS 24h (1250777445) - Aukcje internetowe Allegro
mi sie tylko ten kolor nie podoba, krzeselko super, dobrej firmy, i nie sluchaj innych, jak masz kase to kupuj (jak bedziesz dbala to i potem dobrze to odsprzedaz)
drogie to jest to: Nowoczesne Krzesełko BLOOM LOFT WZORY - KOLORY (1243972320) - Aukcje internetowe Allegro
a ja kupilam podrobke tego (wiele tansza) i jest super! moze wkleje kiedys zdjecia

na tych krzesełkach to większośc ceny to transport ( ściagają je z USA ) i to co zarobi sprzedawca tam mają one w miare normalne ceny zreszta zobaczcie sobie ceny na stronach fishera .
zreszta jak kogoś stać czemu by nie
jakbym miała to bym je sobie kupiła i nawet miałam taki zamiar jak były nieco tańsze .
to masz racje, np te od fishera co sandraha wkleila to u nas po 100 euro na e-bay chodza - przesylka za darmo

mi sie tylko ten kolor nie podoba, krzeselko super, dobrej firmy, i nie sluchaj innych, jak masz kase to kupuj (jak bedziesz dbala to i potem dobrze to odsprzedaz)
drogie to jest to: Nowoczesne Krzesełko BLOOM LOFT WZORY - KOLORY (1243972320) - Aukcje internetowe Allegro
a ja kupilam podrobke tego (wiele tansza) i jest super! moze wkleje kiedys zdjecia

to jeste sliczne no ale to jest za drogie jak dla mnie... to sa dopiero ceny z kosmosu ale jak ktoras z was napisala-skoro je robia to chetni tez musza byc...

kosmiczne ceny tych fotelików, ale muszą być klienci, skoro je produkują
Sandra jeśli macie kasę i Ci się podoba to kupuj, potem najwyżej odsprzedasz

Co do czapek to ja z BROELLA lub z DOLLY, bardzo lubię. Ja właśnie 2 dni temu kupiłam Alicji jedną typowo dziewczęcą, i ma jeszcze dwie po bracie, wieczorem postaram się fotki zrobić to wrzucę.

po Hani mam
to dla dzieci od 6 miesiecy
Tymek jeszcze nie ciagnie bo nei umie siedziec
polozylam go w te pilki i nie bardzo
jak dziecko siedzi to sie ladnie bawi

reklama
Ja jestem zadowolona z tego krzesełka które nabyłam.
Zabawki super tylko kurcze -muszę chyba muszę większe lokum znaleźć bo nie mam gdzie już tego trzymać...

Do góry