reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Justa przecież Ty bywasz w Polszy :-) może kup przez net na adres w Polsce- po co przepłacać :-) jeszcze zdążysz odebrać :-D

reklama
o tez mi sie takie podobaja, bardzo fajne te wozki, tez lubie takie zgrabne wozeczki i funkcjonalne, lekkie i zwinne, no i nowoczesny design! super! nie wiem za duzo na ich temat, moge ci tylko powiedziec ze ten pierwszy mutsy jest znany tez tutaj, a o tej drugiej firmie nigdy nie slyszalam, takze ja bym ten pierwszy wziela (bo nie ukrawam ze dla mnie sie firma liczy) i ten pierwszy tez z wygladu mi sie lepiej podoba

Justa przecież Ty bywasz w Polszy :-) może kup przez net na adres w Polsce- po co przepłacać :-) jeszcze zdążysz odebrać :-D
jasne ze tak zrobie, dzieki wlasnie za te linki, moja mama mi wszystko kupuje przez neta, ja tylko jej puszczam linki co potrzebuje hihi (a potem sie oczywiscie rozliczam z nia), mowisz ze to dobra polska firma jest? sa tez sklepy firmowe z tymi ciuszkami czy tylko przez neta trzeba?

Mutsiak bardzo fajny wózek i bardzo ładny , casual też dobra firma ale wózeczka nie znam , czy w spacerwóce jest jakas budka ? Bo nie ma na focie .

Wesoła - ja bym wózka tako nie kupiła , bo cóż one poprostu sa brzydkie dla mnie . Nie te materiały wykończenia :no: Wole dopłacic do x- landera przykładowo i potem go np. sprzedać i na to samo wyjdzie . Dla mnie wózek oprócz właściwości musi miec jeszcze wyglad . To oczywiście tylko moje prywatne zdanie:tak:

Mutsiak bardzo fajny wózek i bardzo ładny , casual też dobra firma ale wózeczka nie znam , czy w spacerwóce jest jakas budka ? Bo nie ma na focie .

Wesoła - ja bym wózka tako nie kupiła , bo cóż one poprostu sa brzydkie dla mnie . Nie te materiały wykończenia :no: Wole dopłacic do x- landera przykładowo i potem go np. sprzedać i na to samo wyjdzie . Dla mnie wózek oprócz właściwości musi miec jeszcze wyglad . To oczywiście tylko moje prywatne zdanie:tak:

aniam, jakąs tam budkę ma:-D

Wózki Casualplay Vintage dino.sklep.pl

jasne ze tak zrobie, dzieki wlasnie za te linki, moja mama mi wszystko kupuje przez neta, ja tylko jej puszczam linki co potrzebuje hihi (a potem sie oczywiscie rozliczam z nia), mowisz ze to dobra polska firma jest? sa tez sklepy firmowe z tymi ciuszkami czy tylko przez neta trzeba?

Mnie bardzo pasowały, ale specjalnie dla Ciebie zadłubie w weekend w pudełkach i sprawdzę stan zużycia tych po Kubie (żeby nie być gołosłowną) :-D
Strona producenta: PINOKIO - Producent odzie¿y dzieciêcej tam znajdziesz dystrybutorów i niektóre sklepy.
Nie wiem dokąd masz najbliżej, ale można je kupić w większości sklepów z ciuszkami (pomijam firmowe). Ja Cię rozumiem, bo też lubię najpierw pomacać i sprawdzić czy mi pasuje :-)

Witajcie dziewczyny. Wczoraj pojechaliśmy z mężem do naszej Galerii. Głównie żeby pooglądać,ja dodatkowo z cichą nadzieją,że coś się uda kupić dla maluszka,no i może wreszcie jakieś portki ciążowe znajdę. Ja piałam z zachwytu przy każdych śpioszkach, bucikach, kocykach i koszulkach, a moje kochanie nic. :confused2:Ożywił się dopiero przy zdalnie sterowanych autkach. Wasi też tacy niewrażliwi?
Za to kupiłam sobie wreszcie spodnie :-D, takie coś SPODNIE CIĄŻOWE - sztruksy > Odzież ciążowa Kalisz, wielkopolskie, SPODNIE CIĄŻOWE - sztruksyI tak się zastanawiam, kto w H&M opracował taką dziwną rozmiarówkę ciążową. Normalnie noszę 40, czasem nawet 38, przytyć jeszcze nie zdążyłam, a nogawki w tych spodniach były tak wąskie, że musiałam latać po 42. No i czemu większość ciuszków mieli w kolorze czarnym, tudzież ciemnym fiolecie?

O wózkach było, więc zapytam o łóżeczka? Planujecie szczebelkowe czy bardziej w stylu turystycznych?

Ja z ciążową rozmiarówką mam inne doświadczenia - normalnie noszę 40 a ciążowe kupuję 36, mam wrażenie, że ciążowe dla słoni robią. Kolorystyka faktycznie straszna

reklama
I tak się zastanawiam, kto w H&M opracował taką dziwną rozmiarówkę ciążową. Normalnie noszę 40, czasem nawet 38, przytyć jeszcze nie zdążyłam, a nogawki w tych spodniach były tak wąskie, że musiałam latać po 42. No i czemu większość ciuszków mieli w kolorze czarnym, tudzież ciemnym fiolecie?

O wózkach było, więc zapytam o łóżeczka? Planujecie szczebelkowe czy bardziej w stylu turystycznych?

Co do HM mam takie same odczucia- kolorystyka co najmniej depresyjna:crazy:aa krój spodni to ja nie wiem na kogo oni robią bo nie na mnie.Te nogawki jakieś takie dziwne -jak na nogi patyczaka:laugh2:
Co do ciuszków dla bobaska u nas dokładnie to samo- ja się podniecam jak szalona- macam wszystko, oglądam, ochy i achy z siebie wydaję a mój P patrzy na mnie jakbym sie w rozwoju cofnęła:cool2:hahah

a co do łóżeczka ja osobiście zakupię tradycyjne drewniane ze szczebelkami

Do góry