reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Dziewczyny, rzadko się wypowiadam (właściwie wcale:)), ale podczytuję i wiele razy skorzystałam z okazji, które polecałyście. Chcąc się odwdzięczyć informuję: w Biedronce wyprzedaż, i tak m. in.:
- ślimak smakosz klocków za 30zł
- klocki drewniane - 30zł
- lego duplo - 30zł
- kolejka elektryczna - 50zł
- ogromne ciężarówy firmy Wader - 30zł
- parking 3D firmy Wader - 30zł
- nawilżacze powietrza Clarus - 50zł

reklama
Serio jestescie takie zadowolone z primarka?
Ja powiele wypowiedz Agi - jak dla mnie rzeczy nadaja sie do kilkurazowego wyprania, a potem juz kicha. Kupuje tam czasami dla siebie, ale glownie takie jednosezonowe rzeczy, no dwu-maxymalnie, a potem wlasciwie nadaje sie to do wywalenia.

Poli ciuszki czasem kupie, ale to samo. Body wygladaja dobrze nowe, i do 3 prania. Potem -dekold do cyckow, i jak prasuje, to nijak ulozyc tego nie idzie by szew na szew zachodzil...
Rajstopy tez sie mechaca strasznie, i takie brzydkie sie zrobily.
Jak na razie to pal licho, bo jak sie takie brzydkie te ciuszki robia, to mamy je na noc, i w sumie Pola wyrasta, ale ogolnie to kicha.
No- tyle, ze za 3pak body z Primarka place 2.50
a za 7 pak z mothercare 10...

A np body z mothercare - choc prane tyle co primarkowe- sa super. Rajstopki mam z next, i tez nic z nimi sie nie dzieje.

dzieki dziewczyny za odpowiedzi, czyli to raczej nie dla mnie sklep, bo jesli cos sobie kupuje to musi byc to dobrej jakosci, a dla dzidzi to ja mam tu kolo mnie kupe fajnych sklepow (zreszta duzo tez ciuszkow dostala z polski) takze nie mam sensu tam jechac, to ode mnie prawie 150km...
w polsce byly tez super przeceny jak bylam, obkupilam sie tez w reserved, mohito, stradivarius... super fajne rzeczy i wiecej jak polowe poprzeceniane...a mala obkupilam w 5-10-15 i w smyku, tez byly dobre przeceny i sliczne ciuszki

Katik w mothercare też można szajs trafić , kupiłam body dla Szymka z rozmiaru 12-18 się takie zrobiły że jeszcze teraz sa za duże dla Oli bluzki tez jak szmaty ze dwie mi się takie trafiły , a u nas ten sklep jest drogi jak cholera , zestawy niektóre spodnie plus bluzka np koło 100zł body 7 pak koło 70 najcześciej ( gdzie w tesco mam za 30 ) i do tego nie wiem jak u was ale u nas ceny są rozmiarami szczególnie przeceny małe rozmiary sa tanie , większe drogie a rzecz ta sama np .

Wogóle dziewczyny używa któraś pieluszek happy 3d ? Bo my używaliśmy jak do tej pory cały czas pampersów, ale dostalismy w prezencie paczke happy no to mowie zaloze chociaz wydaja mi sie szerokie, nieprzepuszczalne powietrza okropne to zauwazylam że tyłeczek Tośki lepiej je znosi i woli te. Stosowalismy je przez tydzien i zalozylismy po tym pampersa i basz czerwona dupaaa i :szok: u mamy na twarzy. Mozliwe ze jak wczesniej nic sie nie dzialo to teraz moze dostac uczulenia ???

Wogóle dziewczyny używa któraś pieluszek happy 3d ? Bo my używaliśmy jak do tej pory cały czas pampersów, ale dostalismy w prezencie paczke happy no to mowie zaloze chociaz wydaja mi sie szerokie, nieprzepuszczalne powietrza okropne to zauwazylam że tyłeczek Tośki lepiej je znosi i woli te. Stosowalismy je przez tydzien i zalozylismy po tym pampersa i basz czerwona dupaaa i :szok: u mamy na twarzy. Mozliwe ze jak wczesniej nic sie nie dzialo to teraz moze dostac uczulenia ???
My też wciąż na pampersach, ale ostatnio na promocję nie trafiłam a pamperaki nam się kończą to kupiłam właśnie te happy. Dzisiaj z ciekawości otworzyłam - są większe niż pampersy, dzisiaj przed wyjściem do pracy miałam przyjemność zmieniać dwa;-) i było ok. Dam znać po dłuższym użyciu.

Mi się tylko ten zapach nie podoba i ta sztywnosc, miedzy pampersami a happy morze... ale jak Tosce odpowiadają to hmm czemu nie :)

Jak chcecie wytestowac tańsze pieluszki to polecam też te z lidla , używałam dla Szymka i super są , happy miałam próbkę ze szpitala i mi została bo te 1i2 takie tam były , to jakies starsznie były szerokie i małej nawet tego nie załozyłam .

reklama
Nie no akurat nie szukaliśmy tańszych bo pampersy nam bardzo odpowiadały a te happy to dostalismy od sąsiadki noi szkoda było całą paczkę wyrzucic, pytałam tylko czy możliwe żeby nagle uczulenia dostała na pampki ?

Do góry