reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
ja glównie pampersy, jednak jak z kasą gorzej to kupuję u nas w aptece takie w zwykłym opakowaniu, nie wiem co to za marka, opakowanie wygląda podobnie jak to, w które kiedyś watę się pakowało. Tzn zwykły biały worek z zielono-niebieskim nadrukiem. 70 szt 20 zł. Staram się je używać na przemian z pampkami.Są dość miękkie. A na noc tylko pampki. Niewiele, ale trochę pozwala zaoszczędzić takie kombinowanie, o ile nie ma uczulenia

Nela już jakiś czas leci na pieluchach zielonych Tesco. Chyba, że trafimy gdzieś na promocję to wtedy jakieś bardziej wypasione dostaje ;-) Przy okazji - jak ktoś używa Huggies, to w Superpharm megapaka za 37 zł.

od 13 stycznia w realu pampki sleep&play za 34,97 a premium care(te biale) za 42,95

sa tez jakies marki real pieluchy za 34,95 plus 2 paczka za 1 grosz.

poki co nic innego nie znalazlam:-)

kamisia mowisz o rosmanowskich pampkach.Sprobuj.Moja siora zmienila pampersy wlasnie na rosmanowskie i zadowolona.Mowi ze duzej roznicy nie ma.Nawet wygladem sa prawie identyczne.Ja nie wiem bo tu nie ma ale siora polecala.

Aha ja tez czesto kupowalam te z lidla i bylam mile zaskoczona bo byly fajne.Nie wiem czy jest w Pl mercadona.Tamtejsze pampki tez sa oki.

Widzę,że nie tylko ja zauważyłam,że z cenami pamków zwariowali! Ja tak jak Aniam, gdy upoluję w promocji to od razu 5 paczek kupuję,ale powoli zapasy się kończą, a promocji nie widać, hehe.

Daga - dzięki wielkie!! Na takie info długo czekałam:-)

Dziewczyny, używałyście tych pampków białych premium care? Warto kupić?

U nas dzisiaj happy dały radę:-) Mam jeszcze opakowanie pampers active baby w zapasie, ale skoro pamperaki tak rzadko są ostatnio w promocji to zastanawiam się, czy nie kupić hurtowej ilości;-)

reklama
pampers premium care jak dla mnie rewelacja!!! tylko ta cena..

sleep&play ponoc nie maja elastycznych bokow wiec dla mnie odpada

uzywalam tez pieluch ze Schleckera, mniejszy rozmiar ok, ale wiekszy tragedia...

od huggiesow z biedronki mala ma co chwile odparzona pupcie cala w krostkach:(

przerobilysmy tez biedronkowe dada i chlonnosc ok, ale jak dla mnie za sztywne

wczoraj w rossmanie zakupilam za 39,99 92szt pieluszek i jak dla mnie bomba. w zeszlym roku tez ich probowalam i delikatnie mowiac to byla porazka. Wczoraj kupilam te rossmanowe najpierw opakowanie 2szt, sprawdzilam miekkosc i tylko grubosc mi nie odpowiadala ale jednak skusilam sie na ten mega pak w kartonie i nie zaluje bo okazaly sie jeszcze lepsze niz te w dwupaku. maja taki sam chlonny wklad jak pampki, noc wytrzymuja super, w dzien tez chlona wszystko. i sa mieciutkie:)

Ostatnia edycja:
Do góry