reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
elvie - chodzi Ci o te pieluchomaltki ? Ja używałam dla Szymka , fajne są szczególnie dla dzieciaków biegających bo fajnie się trzymają . Ja kupowałam zawsze je na wakacje , na jakieś wyjazdy itp .

Elvie właśnie sprzedawcy mówią,że oczywiście z napinaczem lepsze,ale na necie chyba poszukam opinii.

W tesco kaszki nestle ryżowe przy zakupie dwóch, druga za pół ceny. Wychodzi więc po 4,42 za opak.

aniam - nie wiem, czy to byly pieluchomajtki, ale takie różowe dla dziewczynek i zielone dla chłopców. Myślałam, że to jakies specjalne pampersy, bo przy innych leżały..

kittek - kaszki tylko ryżowe czy mleczno-ryżowe też? Pytam, bo my na tych mleczno-ryżowych lecimy;-)

to chyba te pieluchomajtki uzywam ja i katik, sa super, duzo ciensze niz te normalne baby dry pampersy i bardziej chlonne, po prostu super

a co do siedzonka to ja mam tez ten co katik i kwiatek maxi cosi priorifix, jesli ktos potrzebuje z isofixem i bez (czyli 2 w 1) to ten jest chyba najlepszy

aniam mam do Ciebie pytanko czy w tym Twoim maclarenie odpinaja sie gorne pasy? Tzn chodzi mi oto czy mozna tam "zamontowac" spiworek i ozna go przelozyc przez wszytskie (5)pasy? Mam nadzieje ze zrozumiesz o co mi kaman ;-) Bo na 99% jutro zamawiam techno xt kolor szary. A jezeli chodzi o fotelik zdecydowalismy sie na maxi cosi priori xp. Ten tobi jakis taki maly i ciasny...

reklama
No to jeszcze w tesko kaszki z bobovity po 19,99 zł za 3 kaszki (2 truskawkowe i jedna malinowa z sokiem-nowość) a gratis do tego puszka do przechowywania otwartego opakowania :-)

Do góry