reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Sz wczoraj o lidla zaczepij i kupil 3 paczki pampkow i rajstopki. przez pomysle wzial rozmiar 62/68 i myslalam ze beda duzo za male a one sa w sam raz. jakas dziwna to ich rozmiarowka... rojtki bardzo fajne:) chyba go po jeszcze kilka wysle.

reklama
Daga gratulujemy biznesu i życzymy wieeeelu klientów!
Podobają mi sie tam 2 sukienki... cholera szkoda że bliżej nie mieszkasz bo wolałabym je przymierzyć najpierw...

Daga - pomyślności i rozwoju. Niech Wam się interes kręci
Też rozkręcamy nowy biznesik, ale nie wirtualny, więc siedzę chwilowo z małżem w rozbebeszonym lokalu z brakiem pomysłu na aranżację. Oby udało się ruszyć za 2 tyg

w lidlu byłam i tak jak większość 4 nie udało się upolować, bo poszły z rana jak ciepłe bułeczki. 3 za to na półkach zalegały.

a ja do lidla mam nie po drodze więc wczoraj zrobiłam skok na biedronke i postanowiłam wypróbować pieluszek Dada premium size 4 , jak nie podpasuja to wrocimy do pampków - ale sleep and play bo ostatnio kupiłąm i jestem zadowolona:)

Dagosłąwa- świetne ciuchy:)
zycze satysfakcji z prowadzenia biznesu :)
moi znajomi kokosy zbili na sklepie internetowym : o takim- MEGAPLANETA.PL SKLEP DLA DZIECI, AGD, ELEKTRONIKA

:-D

nie - dziekujemy dziewczyny :-)

poki co jest troche "pod gorke", ale nikt nie mowil ze bedzie latwo....

jedyny plus dzisiaj to to, iz wygralam w sklepie dzieciowym spacerowke :-) taka o Spacerówka MAMAS & PAPAS/Peg Perego Pipi Buggy Pink | Sklep internetowy So Baby - Znane marki w niskich cenach , maklaren to moze nie jest, ale jzu mam jeden problem z glowy :-)

reklama
a ja do lidla mam nie po drodze więc wczoraj zrobiłam skok na biedronke i postanowiłam wypróbować pieluszek Dada premium size 4 , jak nie podpasuja to wrocimy do pampków - ale sleep and play bo ostatnio kupiłąm i jestem zadowolona:)
kamisia, ja mialam kiedys dada ale jakies mniejsze (2?) bo to jeszcze w sierpniu bylo. byly calkiem niezle ale na noc sie nie nadawaly, trzeba bylo w nocy przebierac za malo chlonne byly.

ja tam roznicy wielkiej miedzy poszczegolnymi pampkami nie widze. moze slepa jestem, ale dla mnie pampek to pampek:zawstydzona/y: ostatnio tez mialam sleep and play i tez zadowolona bylam. tylko smieje sie z tej reklamy w ktorej mowia ze dzieki sleep and play dziecko przesypia 9 godzin, bo moje nie przesypia mimo tych pieluch. chyba powinnam reklamacje zlozyc:-D

ja tez mam huggisy na basen,ale jeszcze nie testowalismy. a wlasnie, jak to jest z tymi pieluchami? one nie przepuszczaja na basenie? bo jak raz dziadkowie sie pomylili i zalozyli Mlodemu w domu, to cale spodnie mial mokre bo wszystko wylalo sie bokami...

Ostatnia edycja:
Do góry