reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Oj tak nata zaoszczędzisz, W by mnie za 30 bluzek kupionych na raz dla Tosi na taczce wywiózł hahah :-D
Evie buty ładne a i torebka też :-) A co do "skury" niektórzy mają z polskim za pan brat :-D

Kici super namiot :-) wyobrażam sobie Pana Q w nim buszującego :-) hahah :-D

Ostatnia edycja:
reklama
to nie tak, że ja je na raz kupiłam - mniej więcej w tym samym czasie - ale przyszły na raz - bo część była z allegro. teraz ostatnia pralka się suszy - część juz mam poprasowane.

a tak z innej beczki - szukam dla Julki alladynek - nie rzuciły Wam się może w oczy

ja ostatnio też zaszalałam na ciucholandzie i za 32zł kupiłam 5 bluzeczek z dł rękawem, 3 z któtkim, dwie pary spodenek krótkich, jedne długie i dwie czapeczki a i piękną sukieneczkę letnią a wszystko z wieszaka to się nazywa promocja :-D

nata teściowa ostatnio kupiła Natalce alladynki chyba u nas na ryneczku
elvie buty śliczne ale torebki bym nie kupiła

Ostatnia edycja:
czy któraś z Was używa w domu - parowego mopa??
w domu nie mam, ale testowalam w pracy bo takie sprzedawalismy. Nie wiem jakie modele sa w PL dostepne, ale co wazne, by fajnie para z nich leciala, bo sa modele, ze para leci marnie, i takie nie zdaja egzaminu. Tak wiec jak masz mozliwosc przetestowania, to sprawdz wlasnie czy strumien jest taki dosyc potezny.....

reklama
moja mama używa parowego mopa i ja czasami od niej go podkradam bo jest super kupiła do kiedyś w Makro nazywa się bodajże h2o mop. polecam terakota po umyciu błyszczy się jak psu jajca hehe

Do góry