reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Laski szukam ekspresu ciśnieniowego do kawy, bo mój M. się naoglądał filmów o kawie i uparł się, że chce taki mieć, a mamy zwykły krupsa, który w Niemczech za grosze kupiłam.
Ekspres ma mieć to coś do spieniania piany i być dobry:-)
Który macie/polecacie?

Pytanie za ile chcesz ten ekspres , bo jak droższy do siemensa lub saeco

onka na pocieszenie Ci powiem że ja noszę 41 :-D

żartujesz prawda ?

reklama
Aga to przyjedź do nas, ja wczoraj właśnie kupiłam sobie śliczne szaro-czarne butki na koturnie, podobne do tych:

Podobały mi się też takie na platformie,ale kurcze na takich wyższych obcasach to mam kilka par,a noszę okazyjnie bo wolę wygodne butki jak z Mają śmigam:

Aniez - właśnie ten model jaki pokazałaś M. się podoba i chyba taki kupimy, jak się uda aukcję wygrać;-)

aniam, aga - ja mam fioła na punkcie sukienek, butów i torebek, ale regularnie wyprzedaję te, które mi się znudzą lub są niewygodne i kupuję nowe. Często sprzedam za więcej niż kupiłam, więc M. to jakoś toleruje:-D Jak w Niemczech mieszkałam to mi jedna znajoma - taka babka z klasą powiedziała, że kobieta może być w ciuchy z lumpka ubrana, ale buty, torebkę i okulary to musi mieć porządne. Tak mi to w głowie zostało i się tego trzymam;-)

Elvie też jestem tego zdania :)
Dlatego butów w życiu na bazarku bym nie kupiła, nie toleruję też butów ze skóry ekologicznej - no chyba że są to japonki z inblu czy coś podobnego . Torebki też mam zawsze fajne choć jA jako że ubieram się bardziej na sportowo na codzień ( jeansy i jakaś bluzka:-D ) to i torebki sa bardziej sportowe typu lacostA np.
Okularów też się wkońcu dorobiłam CK sobie kupiłam na wakacjach a właściwie zażyczyłam sobie na urodziny:tak: Kobieta jeszcze jedno powinna mieć dobre - perfumy :tak: Bazarkowe perfumki wyczuwam z kilometra.

reklama
Pytanie za ile chcesz ten ekspres , bo jak droższy do siemensa lub saeco

żartujesz prawda ?

bynajmniej nie żartuję :-) zawsze powtarzam, że trzeba mieć solidne podstawy :-)
śmieję się, że dobrze, że mój małż ma platfusa, bo jeszcze by mi szpilki podkradał, bo też nosi 41 :-D

Ostatnia edycja:
Do góry