reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Aniam- ależ dresu wcale nie trzeba kupować w sklepie sportowym ;-)... może my mówimy o 2 różnych rodzajach garderoby :-) są dresy sportowe i dresy domowe ;-) Białych skarpet do dresu (jakiegokolwiek) i do kompletu klapeczki też nie toleruję, no ale myślę, że Kwiatuś toby się tak nie ubrała ;-)

Aniam- ależ dresu wcale nie trzeba kupować w sklepie sportowym ;-)... może my mówimy o 2 różnych rodzajach garderoby :-) są dresy sportowe i dresy domowe ;-) Białych skarpet do dresu (jakiegokolwiek) i do kompletu klapeczki też nie toleruję, no ale myślę, że Kwiatuś toby się tak nie ubrała ;-)

Dres domowy kojarzy mi się z takimi welurowymi dresikami
FENOMENALNY WELUROWY DRES SUPER MODEL TU XXL CZAR (1761753080) - Aukcje internetowe Allegro
he he tego też bym nie ubrała .
w sklepach sportowych nie tylko taki typowo sportowy dres można nabyć .
A kwiatka też nie posądzam o białe skarpety , spodnie dresowe i klapki he he :)

Aniam a wczym chodzisz po domu jeśli wolno spytać
bo według mnie
90 % populacji chodzi w dresach
wiadomo, ze są DRESY I dresy

W jeansach , w jakiś spodniach z materiału , mam też dwie pary z materiały dresowego ale spodni 3/4.

to tak jak u mnie ale w domu nie mam nic "na przeciwko"
buhahahahhahahaha
że też nie kojażę tego trendu :):)))

Dzielnica w której się wychowałam była jedną z gorszych , pełno było melin , starych kamienic w których mieszkało niezbyt ciekawe towarzystwo . Może to jakiś trend warszawski był he he nie wiem . POtem to wszystko wyburzyli w cholerę ludzie dostali gdzie indziej mieszkania i się zrobił spokój .

mam też dwie pary z materiały dresowego ale spodni 3/4.

Hehehe... czyli dres domowy ;-)też mam takie, bardzo fajne i wygodne :-D w jensach to ja sobie dla odmiany nie wyobrażam, ze względu na to, że mi jakoś niewygodnie, wolę miękkie tkaniny ;-) chociaż poza domem jeansy uwielbiam!

Pytanie za 100 punktów, gdzie są jeszcze jakieś fajne promo z ciuchami letnimi, bo mi Bartek ze wszystkich koszulek wyskoczył i muszę coś na cito kupić.

Ja też dresów nie lubię wcale. Po domu śmigam w legginsach albo krótkich spodenkach. Spodnie dresowe mam jedne, pluszowe, ciemnozłote, z prostymi nogawkami, z zary, ale nigdy ich na tyłku nie miałam - mimo, że mi się podobają:-D Wydaje mi się, że mam w nich tyłek jak szafa, dlatego nie noszę. W szafie za to sobie leżą i oko cieszą;-)

aniez - w tesco jak ostatnio byłam to przeceny z F&F do 70% mieli.

reklama
Do góry