reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Juz mialam wklejac, ze my lubimy Paula Franka, lub Small Paul dla mlodszych dzieciaczkow. Jakos w sierpniu kupilam malej pizamke, takiego rompersa na 2 lata. No i w sierpniu byla troche przydluga nie zeby cos tam wisialo, zwyczajnie troche za duza. Teraz jest w sam raz. Mala ma w niej swobode ruchow :tak: Mamy tez plaszcz kapielowy, taki frotee, czy jak to sie tam pisze, i jest swietny. Musielismy jednak kupic rozmiar na 3-4 latka.

Generalnie bardzo polecam produkty tej marki. Nie wiem tylko czy sa dostepne w Polsce ;-)

reklama
ja osobiście z butów treakingowych mam
pod raki Boreale
do śmigania bez raków chiruci
no i w tym roku w maju jak bylismy w tatrach zostawiłam tam moje Salomony - służyły mi długo - i umarły w górach

Elvie sprawdziłam moje buty górskie i mam z Rubbermac`a
Mam je już łohoho i jeszcze ciut. Około 8 lat już chyba. Nie ważne czy zimą na spacer z sankami czy w lecie w góry buty sprawdzają się rewelacyjnie.
Do tego bardzo wygodne od samego początku, nie przepuszczają wody, a impregnowane dłuuugo zachowują swoje właściwości :tak:
Kupilam je na krupówkach ;-) bo mi stare buty strzeliły. Gdzieś w pasażu. Nie wiem może jeszcze sklep istnieje ;-)

Ostatnia edycja:
Ja mam 2 pary trekingowych, jedne Lowa, drugie Hi Tec, jak dla mnie Lowa zdecydowanie wygodniejsze. Ale to kazdy musi pod swoja stope kupowac, i popieram kogos kto napisal juz wczesniej, ze takich butow w ciemno z neta nie ma co kupowac- trzeba wprost przymierzyc na spokojnie w sklepie a dopiero wtedy ewentualnie zamawiac.

Wczoraj babcia kupiła Natalce 3 pary butów ależ ja jestem szczęśliwa moje dziecko jest już zaopatrzone w kapciuszki, półbuty jesienne i kozaczki jesienno-zimowe. Ta moja mama jest kochana nie trzeba jej nic mówić a ona sama się do myśli że nie mam kasy co ja bym bez niej zrobiła ...

reklama
Do góry