reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Haha Gosińka kocham Cię babucho :-) Swoją drogą Aniezowa Ciebie też za podejście i bezpośredniość :-)

Ja też mam kalosze za 60 zł i je uwielbiam, rolę swoją spełniają w 100%- wody nie przepuszczają, a i nawet po Tosie do przedszkola w nich jeżdżę, bo przed przedszkolem bajoro z błota i nikt mnie palcem nie wytykał a są żółte w kratkę :-)

Teraz natomiast upatrzyłam kozaki w lasockim, swoją cenę mają, ale wiem że 2-3 lata w nich pochodzę, jak nie dłużej, więc mi nie będzie szkoda, bo w przyszłym roku już tego nie wydam, więc rozkładając cenę, na czas użytkowania jest to dobra inwestycja :-)

Elvie dziweczyny dobrze prawią z trekkingowymi :tak: i napewno wygodniejsze od kaloszy :tak: a w decathlonie kupisz dobre jakościowo buty w przystępnej cenie :tak:

A właśnie co do butów to nie miałam okazji pochwalić się, że udał mi się kupić chłopakom buty nieprzemakalne na rzepy w decathlonie... przy okazji jestem w szoku bo M. ma buty rozmiar 28 :szok: oczywiście ma rozmiar zapasu więc nogę ma normalnie 27 ... więc będzie wielki :szok:
a butki takie mają:
Buty wysokie turystyczne junior Forclaz 100 Novadry QUECHUA - Turystyka junior...

ale butowo się zrobiło , więc dziś czym prędzej też buty nabyłam co by nie być gorsza :-p:-p

http://www.venezia.pl/botki-p-10270-29-14.17.29.html

takie cudaki kupiłam , tylko jasne i z inną metką :-p
venezia się w Polsce szyje dość sporo i można sobie nabyć ich buty bez napisu u mnie we wsi :-D:-D
zwykle oczywiście o przynajmniej 100- 150 zeta tańsze .
But do auta i do łażenia do biedronki jak znalazł :-D

aniam ale fajne - ja szukałam czegoś podobnego, ale na to moje małe kopyto - nie mogę nic znaleźć. dzisiaj mierzyłam piekne ażurowe botki i co i nic - za duże

aniam ale fajne - ja szukałam czegoś podobnego, ale na to moje małe kopyto - nie mogę nic znaleźć. dzisiaj mierzyłam piekne ażurowe botki i co i nic - za duże

Na necie nie wyglądają tak pięknie jak na nodze :tak:
A że ja wielka jestem to mi pasują te buciory .
A jaki masz rozmiar .
U mnie pełno fajnych butów , mam super sklep z butami a jeszcze go znajoma prowadzi .
Dziś już sylwestrówki oglądałam , w tym roku królują buty granatowe .

Ania metkę zawsze możesz sobie przylepić :-D fajne te buciorki :tak:

Jeszcze przypomniało mi się ze w Biedronce widziałam KALOSZE ;-);-);-) kto wie jaka firma te kalosze dla Biedy produkuje, swoją drogą fajnie jak by mieli metkę z małą biedronką :-D

reklama
Do góry