reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Dziewczyny, to chyba X-lander zbije na kwietniowych rodzicach fortunę :-)

Mój małżonek wynalazł tą serię X-landera na 2009 X-LANDER - Limited Edition i chce żebyśmy ją kupili. To jest seria Xa, tylko w innej wersji kolorystycznej i z dodatkami.

Cena takiego kompletu to ok 2100 -2500, zależy od sklepu. Jak na moje oko trochę zawyżona, przez ten cały bajer marketingowy ("seria limitowana", "dodatkowe gadżety").

Mnie się osobiście ani kolorki, ani naciąganie na kasę ("darmowe" mp3) nie podobają, więc chyba nie pozwole mu na zakup tego wózka -ale good news jest taki: zaczepiłam ostatnio na ulicy dziewczynę z nowym X-landerem, pozwoliła mi nawet przejechać kawałek tym wózkiem. Była zachwycona, mówi że cała jej rodzina kupuje te wózki. Mnie się też spodobał :tak:

Heh chyba faktycznie tak będzie bo póki co u mnie też X-lander Xa jest brany pod uwagę ;-)

reklama
No dziewczyny rzeczywiście x - lander na nas zarobi:-):-):-)

My również jesteśmy zdecydowani już na x-landera, model XA. Widziałam na żywo i bardzo mi się podobają. Opinie są rewelacyjne także nie będziemy się zastanawiac, kolorek chyba niebieski albo jasno zielony.:-)

Dzisiaj kupiłam też dla mojej Nikolki pierwsze buciki różowe i skarpetki:tak:Przepiękne są, już się nie mogę doczekac jak je małej ubiorę:tak:

Dzisiaj kupiłam też dla mojej Nikolki pierwsze buciki różowe i skarpetki:tak:Przepiękne są, już się nie mogę doczekac jak je małej ubiorę:tak:

Nie ma to jak praktyczne zakupy:-p. Trudno się oprzeć takim słodkim pierdułeczkom. Takie malusie skarpeteczki doprowadzały mnie do szału, może moje dziecko miało jakieś nietypowe stópki, ale spadały jej z prędkością światła, nie nadążałam ich podciągać i szybko przerzuciłam się na portaski ze stópkami.

My również jesteśmy zdecydowani już na x-landera, model XA. Widziałam na żywo i bardzo mi się podobają. Opinie są rewelacyjne także nie będziemy się zastanawiac, kolorek chyba niebieski albo jasno zielony.:-)
Ja tez juz testowalam na zywo... X lander to moj pierwszy typ byl, i wytestowalam go w polsce w sklepie. Powiem , ze bylam bardzo zaskoczona , bo to naprawde fajny wozio.
Teraz spowrotem sie do niego przekonuje, choc najprawdopodobniej bedzie to "zwykla" wersja, a nie te wersje ze stronki jaka podawala Forget-me-not....

No widzicie - najwyraźniej tak poczciwie wyglądam, że od razu wzbudzam zaufanie:-p:-p:-p

Dziewczyna miała ta wersję XA, kolor zielony - trochę mała mi się wydawała gondolka, ale rzeczywiście ogólnie wózek fajowy.

Ta gondola raczej taka tradycyjna wymiarami , a dwa ze nasze dzieci będą śmigały w lato wiec nie masz się co przejmowac tak wymiarem:tak:

He he butki i skarpetki powiadacie ? Ja chyba jestem specjalistką w kupowaniu rzeczy typu :
mam takie
WYPRZEDAŻ BMW SAUBER BUTY NIEMOWLĘCE PUMA 16 (815639546) - Aukcje internetowe Allegro
i takie
PUMA ADIDASKI CZARNE ŚLICZNE 18 POLECAM (823232607) - Aukcje internetowe Allegro

:-D:-D

Ta gondola raczej taka tradycyjna wymiarami , a dwa ze nasze dzieci będą śmigały w lato wiec nie masz się co przejmowac tak wymiarem:tak:

He he butki i skarpetki powiadacie ? Ja chyba jestem specjalistką w kupowaniu rzeczy typu :
mam takie
WYPRZEDAŻ BMW SAUBER BUTY NIEMOWLĘCE PUMA 16 (815639546) - Aukcje internetowe Allegro
i takie
PUMA ADIDASKI CZARNE ŚLICZNE 18 POLECAM (823232607) - Aukcje internetowe Allegro

:-D:-D

aaaaaaaaaaaaleeeeeeeeee czaaaaaad:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

jeju ja tez uwielbiam takie male sliczne rzeczy dla dzieci, a takie biale pumki to koniecznie kupie, no sliczniutkie, jak tylko sie dowiem kto mi w brzuszku siedzi to zaczynam szalenstwo zakupowe....:tak::-)

Mój dzisiejszy zakup - tatuś miał łzy w oczach ;-)
pb235096.jpg

reklama
Do góry