reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Elma - wiesz co nie wiem jak jest w Szkocji, ale mysle ze chyba maja tam Asde. Ale widze, ze teraz znow maja te spiochy do zamowienia przez net, wiec moze tesc zamowic przez net w razie czego, przyjdzie mu przesylka do domu, i wam przywiezie :tak:
Swoja droga to Ci podpowiem, ze w Asda sa mega tanie ciuszki dla dzieciakow, komplety body, spiochow, itp, fajne gatunkowo i naprawde cenowo wyjdzie ok, wiec mozesz sobie posprawdzac na tej stronie, i w razie czego tez zlozyc u tescia zamowienie ;-)

All in One | Unisex | ASDA direct

reklama
Witam wieczorową porą;-)
Też dziś w Lidlu i w Biedronce byłam:-)
Kupiłam śliniaczki, bodziaki (pakowane po 3szt.) i zielonego smooooookaaaaa:-D
Smok ma wibracje i jest tak soczyście zielony:happy2:

Poza tym buszowałam na Allegro. Rozmawiałam dziś z trzema konsultantkami, które urodziły w ciągu ostatnich 7 miesięcy i dopytywałam, ile czego potrzeba.
Efektem tych rozmów jest drugi rożek, trzeci komplet pościeli i dwie kolejne zmiany pościeli do wózia:-)
Pościel - MAMO-TATO 3-cz POŚCIEL 90x120 Z HAFTAMI (891965843) - Aukcje internetowe Allegro Kupiłam Miś na księżycu w różu
Rożek - ŚLICZNE ROŻKI Z HAFTAMI 80x80 OD MAMO-TATO (891965890) - Aukcje internetowe Allegro Kupiłam Miś na księżycu w różu
Pościel do wózka - WIETRZYMY MAGAZYNY POŚCIEL/KOMPLET DO WÓZKA (897064077) - Aukcje internetowe Allegro Kupiłam 2 zmiany: Pepi różowa i Miś artysta
Ta pościel do wózka w wyjątkowo atrakcyjnej cenie:tak:

pojechalismy w sobote na zakupy do asdy, trafilismy na promocje ze za kazde wydane 50ł zwracaja 5ł, a za wydane 100ł zwracaja 10ł .
Ludzi tyyyle, ze koszykow przed sklepem brakowalo, i gdyby nie to, ze juz do innego sklepu jechac mi sie nie chcialo to bysmy zrezygnowali.

Ale faktycznie - w sklepie wieszy wybor niz na stronie, no i tego nie moglam nie kupic. Do wieczora na nie patrzylam i sie zachwycalam :-D:-D

Zobacz załącznik 201978

Katik nie no boskie są. Najlepsze chyba jakie kiedykolwiek widziałam :-D

Elma, z tymi rozmiarami to jest roznie, i podobnie jak w PL - rozne sklepy maja rozna rozmiarowke.
Ja kupilam 0-3 miesiace,i mysle ze to taki startowy na jakis czas jest dla normalnego dziecka.
Ten first size jest maly, i na krociutko wystarczy, a tiny baby z kolei jest na wczesniaki, albo co, bo to to juz wogole jak dla laleczek malutkie.

Kurdę a w mojej biedronce nie było tych zabawek albo ja ślipa jestem, były tylko myjki, body też nie było. Ale w body to ja już zaopatrzyłam się tam wcześniej :-)

Elma, z tymi rozmiarami to jest roznie, i podobnie jak w PL - rozne sklepy maja rozna rozmiarowke.
Ja kupilam 0-3 miesiace,i mysle ze to taki startowy na jakis czas jest dla normalnego dziecka.
Ten first size jest maly, i na krociutko wystarczy, a tiny baby z kolei jest na wczesniaki, albo co, bo to to juz wogole jak dla laleczek malutkie.

Dzięki kochana właśnie wysłałam teściowi listę zakupów:-p mówi że wyśle którąś ze znajomych mam nadzieję ze nie zemdleje przy kasie :-p Jeszcze ma zaległe prezenty u Nadii z gwiazdki i urodzinek więc niech się wykaże i przy okazji dla Melissy zrobi zakupy ;-)

Elma - wiesz co nie wiem jak jest w Szkocji, ale mysle ze chyba maja tam Asde. Ale widze, ze teraz znow maja te spiochy do zamowienia przez net, wiec moze tesc zamowic przez net w razie czego, przyjdzie mu przesylka do domu, i wam przywiezie :tak:
Swoja droga to Ci podpowiem, ze w Asda sa mega tanie ciuszki dla dzieciakow, komplety body, spiochow, itp, fajne gatunkowo i naprawde cenowo wyjdzie ok, wiec mozesz sobie posprawdzac na tej stronie, i w razie czego tez zlozyc u tescia zamowienie ;-)

All in One | Unisex | ASDA direct

jakie mają fajne rzeczy - gdybym tylko mogła zamówiłam trochę :(

reklama
Katik boski zakup:-)

Elvie - poszalałas, Lenka bedzie szalec wsrod miskow:-)

my dzisiaj na zakuy jedziemy. jak sie uda to porobie foty i wkleje wieczorkiem

Do góry