reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
O cholera, byłam święcie przekonana, że kupiłam same poszewki a nie pościel z wypełnieniem, bo jedno wypełnienie już mam i na poszewkach mi bardziej zależało a tak Lena będzie miała jeden komplet wsad z poszewkami MILPOL i dwa te wczoraj zakupione z których się już nic do prania nie ściąga:baffled: No trudno.. Zawsze to można komuś w prezencie oddać;-)
Ostatnio do łóżeczka gratis dostałam pościel z ochraniaczem to też na prezent poszła:-D

M. poszedł w moje ślady i zakupił Małej perłową wanienkę:
STELAZ STOJAK OK Baby + WANIENKA ONDA EVOLUTION (897091315) - Aukcje internetowe Allegro
Taką, tylko bez stelaża;-)

Teściowa ma za zadanie na szydełku czapeczki zrobić, takie na lato:-)

Przygotowania u nas pełną parą;-)

:tak:
Latam w te i spowrotem po wzorach i sama nie wiem, która pościel ładniejsza
Mi bardziej podobały się delikatniejsze motywy Jak te:
3 cz.piękna pościel 120x90 z aplikacją +GRATIS (898235766) - Aukcje internetowe Allegro
-KRÓWKA BIAŁY/BŁĘKIT (już wklejałam)
Nie lubie tych pstrokatych, ale te kolorki.... :-) Nie mogę się napatrzeć
fajna jest - taka delikatna, ale my robimy misiowy pokój - więc szukam akcesoriów z misiem jest świetna kolekcja Bear and Rabbit Nursery Collection: Cot Bumper | Bumpers & Sleeping Bags | ASDA direct ale wpolskich sklepach jej nie widziałam a na tej stronie jest tylko ochraniacz na szczebelki.
Chyba będę musiała uruchomić znajomych na Wyspach aby mi poszukali

:-D
:tak:
Latam w te i spowrotem po wzorach i sama nie wiem, która pościel ładniejsza
Mi bardziej podobały się delikatniejsze motywy Jak te:
3 cz.piękna pościel 120x90 z aplikacją +GRATIS (898235766) - Aukcje internetowe Allegro
-KRÓWKA BIAŁY/BŁĘKIT (już wklejałam)
Nie lubie tych pstrokatych, ale te kolorki.... :-) Nie mogę się napatrzeć

A mi się podoba bardziej taka kolorowa niż zwykła .

Aniam na strych nie ganiaj, jak tam zimno- przekonałyście mnie z Wronką :-D
też nie mam pościeli do wózka- w lecie używaliśmy pielusi (żeby czasem osłonić ciałko), zaś jak było chłodno to kocyk sie sprawdził.

MATA TINY LOVE KICK& PLAY super stan! (901222050) - Aukcje internetowe Allegro

tu masz foto zapakowanej ( chociaż jedna osoba pomyślała:)

Już kiedyś pisałam, że pościeli na razie do września nie kupuję. Do wózka też nie mam w planach, bo do przyszłej zimy to nasze dzieci już będą siedzieć w spacerówkach i myślę, że gruby kocyk wystarczy. Zresztą do wózka mam jeszcze to cieplnie na nogi.

Już kiedyś pisałam, że pościeli na razie do września nie kupuję. Do wózka też nie mam w planach, bo do przyszłej zimy to nasze dzieci już będą siedzieć w spacerówkach i myślę, że gruby kocyk wystarczy. Zresztą do wózka mam jeszcze to cieplnie na nogi.

Posciel w spacerówce he he a to byłby hit he he

fajna jest - taka delikatna, ale my robimy misiowy pokój - więc szukam akcesoriów z misiem jest świetna kolekcja Bear and Rabbit Nursery Collection: Cot Bumper | Bumpers & Sleeping Bags | ASDA direct ale wpolskich sklepach jej nie widziałam a na tej stronie jest tylko ochraniacz na szczebelki.
Chyba będę musiała uruchomić znajomych na Wyspach aby mi poszukali

Oj śliczniutka jest :tak:

maonka ja do wózka też nie zamierzam kupować pościeli Jak dla mnie zbędny wydatek

Jutro jedziemy z S. do Wrocławia, żeby na żywo pooglądać wybrany przez Nas wózeczek:
PEG PEREGO - GT3 + NAVETTA XL + PRIMO VIAGGIO TRI-FIX - kolor KIWI - 1szt. - porównaj ceny, sprawdź opinie i recenzje

Do tej pory sporo różnych braliśmy pod uwagę, ale przy "bliższym poznaniu"... porażka :baffled:

Jutro jedziemy z S. do Wrocławia, żeby na żywo pooglądać wybrany przez Nas wózeczek:
PEG PEREGO - GT3 + NAVETTA XL + PRIMO VIAGGIO TRI-FIX - kolor KIWI - 1szt. - porównaj ceny, sprawdź opinie i recenzje

Do tej pory sporo różnych braliśmy pod uwagę, ale przy "bliższym poznaniu"... porażka :baffled:

Ja mam opory przed tymi trojkolowcami - owszem dobrze wchodza do windy, ale wez sprobuj tym podjechac podjazdem dla wozkow gdzie po bokach masz gladko, a w srodku waskie schodki
:baffled:

reklama
Do góry