reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Dziewczyny ile orientacyjnie macie ciuszków dla dzidzi w małym rozmiarze (ja zaczęłam od 56) np ile sztuk body, ile śpiochów czy pajacyków.
Ella i Dagsila - gratuluję zakupów :-) faktycznie już prawie wszystko macie - ja tak gdzieś na półmetku jestem dopiero.

reklama
Dziewczyny ile orientacyjnie macie ciuszków dla dzidzi w małym rozmiarze (ja zaczęłam od 56) np ile sztuk body, ile śpiochów czy pajacyków.
Ella i Dagsila - gratuluję zakupów :-) faktycznie już prawie wszystko macie - ja tak gdzieś na półmetku jestem dopiero.

Dobre pytanie też się nad tym zastanawiam. Poza tym czy kaftaniki w ogóle się sprawdzają przydają się?

ja mam 2 pelne komplety ubranek w rozmiarze 56 (pciochy, kaftaniki, body, pajacyki itd) reszta w 62:tak:

Jak ja kocham ten watek. Ale już nie nadrabiam z oglądaniem tych cudów co kupiłyście:-)
Ja po wycieczce w Auchua- ciuszki Kubusiowe są cudne- ale mi się bardziej podobały dziewczynkowe bo dla chłopca to takie pospolite były. W sumie to zakupiłam koszulkę polo , chciałam pajacykki kupić-ale błękitne wyglądały jakby były sprane , a różwe sie nie nadadzą.Body były śliczne-ale ja mam ich za dużo i szkoda mi było kasy:-(Kupiłam butelki Aventu- do jednej dużej mała gratis- za 19 zł.Dokupiłam jeszcze puder do dupci i waciki takie bobasowe. Jutro odwiedzę aptekę i kupię reszte.Aaaa i waienki były Kubusiowe ładniusie ale niestety zostały same różowe :wściekła/y:
Jak będę miała trochę czasu powklejam foty tego co ostatnio nabyłam

Ja mam listę, więc szybciutko Ci napiszę:

Body kr rękaw 7szt (56),(rozm 56 z metki, ale z tego część wygląda na 62)+2 szt rozm 62
Body dł rękaw 1 szt (56) +7szt (62)
Koszulka kr rękaw 2szt (62)
Rampers kr 1 szt (62) tego napewno dokupię czekam na nową kolekję :tak:
Pajacyk 3szt (56) + 4 szt (62)
Śpioszki 2szt (62)
Bluzka dł rękaw 2szt (56) + 4szt (62)
Spodnie 1szt (56) Dokupię półśpioszki
Mam jeden kaftanik i nie chcę więcej, bo ponoć się podwijają Body chyba lepsze

Z 56 nie ma co szaleć, bo jak bobas większy się urodzi to nawet nie założysz
Ja kupuję czasem 56, ale na oko widzę, że rozm zaniżony :baffled:

Jutro ruszamy na Wrocław, więc pewnie coś przybędzie :-)

magda ciosek śliczniutkie te ciuszki :tak:

Przyszło nosidełko...ale najpierw musze je wyprać... do tego gratis (o czym nie wiedziałam :-D) dostałam śpiworek do tego nosidla...fajnie :-)

reklama
Do góry