reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Elma ślicze te cyckonosze...tylko cholera mnie bierze jak sobie pomyśle że to na chwile bo biust się zmniejsza jak juz się laktacja ustabilizuje

To kup na razie jakiś tani i na nim przepękaj a potem kup sobie taki, on jest bardzo elastyczny:tak: i się elegancko dopasowuje, mi jest już w tej chwili dobry:tak: ale jeszcze sporo się w nim zmieści :tak::-p

reklama
Ja się obmierzyłam miarą krawiecką dokładnie i kupiłam wg. ich tabeli i pasuje:tak: a myślę ze bez problemu wymienią na inny rozmiar jak się nie trafi:-) Ale też miałam stresa czy będzie pasował.

mam taką samą :)

jeszcze w sprawie staników
boję się zamówić na allegro zwłaszcza za większą kasę, bo chcę trafić z rozmiarem
a w sklepach raczej wszędzie widzę tylko canpol
widzieliście w jakiś sieciówkach jakieś inne? tak żebym poszla sobie zmierzyć i kupic

w h&m są. ostatnio widzilam takie słodkie w pepitke, do tego kaphhal tez ma i chyba cubus- ale tu nie jestem w 100% pewna.
ja sobie poki co takie zwykle kupilam i to taaaaaaaakie sa namioty ze szok:szok::szok::szok::-D:-D:-D

Zobaczcie jakie słodkie dywaniki do pokoju dziecka ma ten sprzedawca meb_com_pl Mi się strasznie podoba ten, choć nie wiem jeszcze czy będziemy urządzać pokój małej czy zostanie z nami w sypialni.
Dywan FABULOSA Haba 3089 120x120 meb_com_pl (896210818) - Aukcje internetowe Allegro

A tak wogóle to czytałam,że sporo z was robi osobny pokoik. Czy to jest praktyczne? Ja myślałam aby zrobić go póżniej bo jakoś nie wyobrażam sobie ani spania w sypialni z mężem i zostawienia małej w pokoju obok, ani też spania cały czas z małą i zostawienia męża w sypialni. Mam mętlik w głowie:baffled:

A tak wogóle to czytałam,że sporo z was robi osobny pokoik. Czy to jest praktyczne? Ja myślałam aby zrobić go póżniej bo jakoś nie wyobrażam sobie ani spania w sypialni z mężem i zostawienia małej w pokoju obok, ani też spania cały czas z małą i zostawienia męża w sypialni. Mam mętlik w głowie:baffled:

Ja też jeszcze nie zadecydowałam.. Wolałabym by Synuś od początku był nauczony sam, ale nie wyobrażam sobie go tak zostawic samiutkiego. A też myślę, że dla własnej wygody w tych pierwszych miesiącach bedzie z nami. No i oczywiście jeden pokój (wręcz dam sobie rękę uciąć :-) ) po kilku nieprzespanych nocach będzie okupować mąż :-)

Ostatnia edycja:
Elma tak się zastanawiam na tym biustonoszem bardzo mi się podoba, tylko jak się wymierzyłam to wyszło, że bym musiała 90 pod biustem wziąć a ja normalnie 80 noszę,
czy on się jakoś tak naciągnie, jakbym 85 np. wzięła?
czy tak jak podali musi być i koniec?

o widzę że mają jakieś haftki przedłużki do kupienia, moze by tak na wszelki wypadek w takie coś się uposażyć... hmmm

reklama
Do góry