reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

juz sie naładowała:tak:

Margolka bedzie rózowym potworkirm- ku wielkiemu przerazeniu mojego mężą:-D:-D:-D

Załączniki

• P1030620.jpg
    P1030620.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 57
  • P1030621.jpg
    P1030621.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 57
  • P1030622.jpg
    P1030622.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 50
  • P1030623.jpg
    P1030623.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 56
  • P1030624.jpg
    P1030624.jpg
    36,9 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Dagsila różowe cudeńka... no i znów disney wygrywa :) Ja też przytargałam dziś trochę Kubusiowych ...i oczywiście różowych gadżetów. M.in bodziaki, spiochy i słodziutkie buciki z disneya. Załadować jak pisałam będzie ciężko,ale może jutro się pomęczę to tak do niedzieli coś wrzuce przez tą moją zawrotną prędkość netu,
:dry:
A tak wogóle to miałam polować na neutralne ubranka, a tu połowa wyszła różowa lub z różowymi akcentami, mam nadzieję,że Maja zostanie Mają :-) ale w sumie co będzie to będzie, najważniejsze aby zdrowe:-)

wiesz co ja chyba zaryzykuję z tym co podała Elma
znalazłam stronę sklepu internetowego tej firmy i tam jest tanszy o dyche niz na allegro i te przedluzki sa po 3,50
kupie sobie chyba taki obwod jak normalnie nosze bo po porodzie bede miala moze wieksze miseczki jak bede karmic ale obwod mniejszy bo nie bedzie juz tyle tluszczyku jak schudne no i brzuch mam teraz tak wysoko
wiec jakby co to ta przedluzka
a tak w ogole to napisalam maila do nich i jakby co to wymienia
przesylka 5 zl wiec chyba zaryzykuje
Amazonka - Staniki do karmienia, bielizna ciążowa

No z nieba mi spadłyście z tymi stanikami , firma jest niedaleko mnie to sobie pojade czesto tamtędy śmigam do wawy :tak::tak:

Piękne ciuszki kupiłyście !!

Witam Was kochaniutkie
Ja znowu tylko na momento:-(polookać co tu naskrobałyście i kupiłyście.
Ale exxtra:-)zazdraszczam tych cudeniek.
Ja dziś nic nie kupiłam, ale za to ukochany kupił baterie do karuzeli i przymocował do łóżeczka- pierwszy raz zobaczyłam jak gra i jak te misie falują nad tym lózeczkiem- popłakałam się jak bóbr:zawstydzona/y:Ponadto mamunia moja kupiła mi dwa prześcieradełka do łózeczka -of course że blękitne jakby ktoś pytał (mam juz 3 sztuki), a ukochany zrobił własnymi ręcami półkę dla syna swego- jak ją jutro dokończy i powiesi to wrzuce foto:-)Kochany jest....

Jako że wątek jest nie tylko o maluszkowych ale i o maminych zakupach informuję że dziś kurier przywiózł mi nowy telefon komiórkowy- LG CHOCOLATE. Niestety nie smakuje jak czekolada i nawet nią nie pachnie ale jest ooołłłłkk:-DFajne foty robi- nie będę musiała na spaceryz Antkiem lustrzanki ciągać tylko pstryk telefonikiem i gotowe:-)

Ja dziś nic nie kupiłam, ale za to ukochany kupił baterie do karuzeli i przymocował do łóżeczka- pierwszy raz zobaczyłam jak gra i jak te misie falują nad tym lózeczkiem- popłakałam się jak bóbr:zawstydzona/y:Ponadto mamunia moja kupiła mi dwa prześcieradełka do łózeczka -of course że blękitne jakby ktoś pytał (mam juz 3 sztuki), a ukochany zrobił własnymi ręcami półkę dla syna swego- jak ją jutro dokończy i powiesi to wrzuce foto:-)Kochany jest....
Lezkom sie nie dziwie, tez wyje stale i ciagle, w zyciu taka nie bylam :zawstydzona/y:
A poleczka pewnie super - najwazniejsze ze taka od serca :tak:

juz sie naładowała:tak:

Margolka bedzie rózowym potworkirm- ku wielkiemu przerazeniu mojego mężą:-D:-D:-D
Fajniste!!!!!!!!

u mnie tez roz kroluje...hihi moj maz sie smieje ze mala doda bedzie...
jade dzis do ikea zeby troche moj portfel odciazyc...zeby byl lzejszy;-)

Elma tak się zastanawiam na tym biustonoszem bardzo mi się podoba, tylko jak się wymierzyłam to wyszło, że bym musiała 90 pod biustem wziąć a ja normalnie 80 noszę,
czy on się jakoś tak naciągnie, jakbym 85 np. wzięła?
czy tak jak podali musi być i koniec?

Sorry ze dopiero teraz ale tak mnie plecy bolą ze nie wyrabiam już :-( nie mogę w ogóle siedzieć.:no:

Ja cały czas jadę na przedłużkach bo szkoda mi kupować ładne staniki tylko na ciążę a biust i tak mi się wiele nie zmienił max jeden rozmiar. Więc spoko kup sobie mniejszy i weź przedłużkę.:tak:

reklama
A ja się dziś zawziełam i kupiłam wreszcie kosmetylki których mi brakowało- oliwkę, balsam, sudokrem te wszystkie gaziki, patyczki płatki itp no i oczywiście pieluchy i stado podpasek dla mnie :-) Została jeszcze koszula do porodu i karmienia i mała wizyta w aptece przy okazji i będzie komplet:tak::tak::tak:

Do góry