reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Ja przy córci do szpitala brałam jedna paczke pampers new born i nie zuzylam całej w szpitalu:tak:

Na poczatek kupuje pampersy a poźniej zobacze. Przy córci uzywałam tych biedronkowych DADA i pamietam,że nie narzekałam wiec może je właśnie kupie

Chcialabym zeby przy mojej malej tez sie sprawdzily jakies tansze pieluszki, bo ceny pampersow i huggiesow mnie przerazaja
:szok:

Twoja coreczka urodzila sie w terminie?
:happy2:

reklama

Chcialabym zeby przy mojej malej tez sie sprawdzily jakies tansze pieluszki, bo ceny pampersow i huggiesow mnie przerazaja
:szok:

Twoja coreczka urodzila sie w terminie?
:happy2:

Tak:tak:. Mialam termin na 8 czerwca i tak się urodzila. Jednak ja wyladowalam dzien wczesniej na patologii bo od paru dni nie czułam ruchów. Przez caly tydzien jeździlam do szpitala na KTG, codziennie mnie podlączali do tej maszyny i sparwdzali co z małą i faktycznie byla malo ruchliwa. Polożna codziennie kladla mnie na oddzial, ale ja próbowałam sie wykrecac i mówilam ,że może jutro itd (dodam,ze nic innego sie nie dzialo a corcia sie ruszała tylko bardzo słabo). W końcu 7 czerwca położyli mnie na patologie a 8 rano badanko i ze wzgledu na słebe ruchy dali mnie na wywołanie. gdyby nie to pewnie bym przenosila:tak:, chociaz calą ciąże leżalam i brałam leki na podtrzymanie bo szyjka mi sie skracala.

na jakim niby tescie hauck jest lepszy od maxi cosi? bo jakos sie na tych polskich testach tego nie doszukalam, na niemieckim maxi cosi jednak jest na gornej liscie a hauck duzo nizej, mowie o maxi cosi cabrio bo city to juz stary model ze starych testow....

A ja ze względu,że tak późno dołączyłam (mam za swoje:-p) to jeszcze z furą dla małej się nie mogę zdecydować. Wprawdzie mamy na oku kilka modeli,a planujemy kupić w marcu więc myślę,że będzie OK.
Zastanawiam się nad wózkiem BEXA (nazwa mnie przeraża,ale wózio nam się
podoba-szczególnie ten pierwszy kolor w kółeczka). Problem jest w tym,że nie ma go w Koszalinie i z tego powodu mam do was prośbę abyście napisały czy widziałyście go na żywo i jakie macie o nim zdanie
BEXA B3 wózki 3w1 + fotelik samoch KOłA pompowan (910352579) - Aukcje internetowe Allegro

Drugi na liście jest Jedo Bartatina (opcja FYN ze zwrotnymi kółkami). W tym wypadku mam mętlik w głowie co do koloru. Widziałam,że kilka z was go ma- pochwalcie się kolorkami.

Trzeci jest q12 firmy Maked (ten ma bardzo fajną duużą gondolkę) kolor podoba mi się beżowy 07- na necie wygląda nieciekawie, ale na żywo jest jaśniejszy i nie taki smutny.
Q12 - GŁĘBOKI - SPACEROWY - FOTELIK- WÓZEK 2009 (910571390) - Aukcje internetowe Allegro

Wiem,że temat był już wałkowany na forum kilka razy,ale może dacie się jednak namówić na wyrażenie opini. Będę ogromnie wdzięczna:-):-):-)

ja kupuje bella happy z wycięciem na pępuszek 42 szt jedną paczkę i jedną paczkę rozmiar 2
mam o tyle luksusu że do szpitala nie muszę brać bo zapewniają tam pampersy i są to właśnie bella happy :-):-)

Cioteczki, wklejam kilka fotek Antosiowych gadżecików:-)

Załączniki

• P2082662.jpg
    P2082662.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 72
  • P2082665.jpg
    P2082665.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 75
  • P2082666.jpg
    P2082666.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 69
  • P2082668.jpg
    P2082668.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 67
na jakim niby tescie hauck jest lepszy od maxi cosi? bo jakos sie na tych polskich testach tego nie doszukalam, na niemieckim maxi cosi jednak jest na gornej liscie a hauck duzo nizej, mowie o maxi cosi cabrio bo city to juz stary model ze starych testow....

Justa Maxi Cosi Cabrio Fix, wersja z Isofix ma ocenę ogólną w testach ADAX, OEAMTC, AA i ANWB - 5 (czyli osiąga najwyższą notę, pod warunkiem że wepniesz go do podwozia samochodu bazą IsoFix). Jeżeli nie wepniesz - 4.

Maxi Cosi City, które w Polsce sprzedawane jest jako najczęstsza wersja Maxi Cosi bez IsoFix ma średnią 3, a Hauck Zero Plus ma średnią ocenę 4.

Wszystkie dane na stronie fotelik.info - zakładam że nie fałszują tych danych.

reklama
Kamisia - przepiękne łóżeczko z pościelą i karuzelką, ręczniczki słodziutkie i widzę, że postawiłaś na Nivea, ja jeszcze zastanawiałam się nad Bubchen i Hipp.

Do góry