reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Kamisia i Wronka słodkie Antosiowo Boryskowe mebelki :) Zazdroszczę wam,że macie tak wszystko przygotowane :confused: Ja jeszcze w polu....
Akaata nie jestem pewna,ale chyba niewiele wózków ma przekładaną rączkę, słyszałam, że nie przechodzi to testów bezpieczeństa maluszków.

reklama
Dagsilka odlotowe te pszczółki :)
Kamisia piękne te Antosiowe drobiazgi
Wronka pokój też ekstra, Hania też ma żółto-zielone ściany :)
a ja dziś mam już dobry humorek, bo poczyniłam pierwsze zamówienie na allegro,
to dopiero jedna trzecia tego, co muszę kupić, no ale reszta po wypłacie męża
oto moje zakupki:
DELIKATNY KOCYK-PLED NIEBIESKI.MIŚ DREWEX 70x100! (914896618) - Aukcje internetowe Allegro
PIELUSZKI HAPPY NEWBORN BELLA 2-5KG POLECAMY!! 42S (911384304) - Aukcje internetowe Allegro
OKRYCIE KĄPIELOWE Z KAPTURKIEM DREWEX 100x100cm (902966851) - Aukcje internetowe Allegro
OKRYCIE KĄPIELOWE Z KAPTURKIEM DREWEX 100x100cm (902964868) - Aukcje internetowe Allegro
BUTELKA 260ML+ SMOCZEK 0+ TOMMEE TIPPEE 0%BPA !!! (901755104) - Aukcje internetowe Allegro
BUTELKA 150ML+ SMOCZEK 0+ TOMMEE TIPPEE 0%BPA !!! (901751350) - Aukcje internetowe Allegro

jeśli chodzi o ręczniki to zależało mi żeby były duże 100x100 bo dłużej posłużą i wybrałam jednak te z drewexu tylko znalazłam w lepszej cenie
podoba mi sie w nich to, że aplikacja nie wystaje z kapturka, bo to podrażnia główkę maluszka

No to już znasz:-)
Ja jakoś omijam ten sklep szerokim łukiem, nie lubię Ikei i już. Jedyne co dla mnie mają fajne to właśnie mebelki dziecięce

Nawet w kuchni nie masz jakiegoś drobiazga ? Nóż miseczka cokolwiek , no to jesteś :tak:unikat:tak:;-)

Widziałam te foteliki wyglada nieźle a jeśli ma tak dobre oceny to czemu by nie

Chcialabym zeby przy mojej malej tez sie sprawdzily jakies tansze pieluszki, bo ceny pampersow i huggiesow mnie przerazaja :szok:

Twoja coreczka urodzila sie w terminie? :happy2:

Justa Maxi Cosi Cabrio Fix, wersja z Isofix ma ocenę ogólną w testach ADAX, OEAMTC, AA i ANWB - 5 (czyli osiąga najwyższą notę, pod warunkiem że wepniesz go do podwozia samochodu bazą IsoFix). Jeżeli nie wepniesz - 4.

Maxi Cosi City, które w Polsce sprzedawane jest jako najczęstsza wersja Maxi Cosi bez IsoFix ma średnią 3, a Hauck Zero Plus ma średnią ocenę 4.

Wszystkie dane na stronie fotelik.info - zakładam że nie fałszują tych danych.

Wśród moich znajomych raczej ludzie mają te cabrio fixy niż city.

byłam dziś w tym sklepie co puszczałyście linka ze stanikami , a właściwie u pani w domu która te staniczki szyje . Wyrób jest całkowicie Polski co uważam ze super . Kupiłam u nich dwa staniki i taniej niż w necie bo wynegocjowałam 40 zł za sztuke a nie 49 jak jest w necie . Jednego z nich nie ma jeszcze bo to nowy model dlatego wam pokaże bo może któras bedzie zainteresowana a pokaze się na stronce na dniach . Bardzo fajny i wygodny .
I ciuszki które dziś pożyczyłam od kolezanki po jej córci :tak: Co by moja w Szymkowych tylko nie chodziła:-D Same 56 .

rzeczy wasze piękne . Wronka no TY to już w pełni gotowa jesteś .:tak:

Załączniki

• P1010391.JPG
    P1010391.JPG
    27,9 KB · Wyświetleń: 76
  • P1010394.jpg
    P1010394.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 70
  • P1010395.jpg
    P1010395.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 61
  • P1010396.jpg
    P1010396.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 57
  • P1010397.jpg
    P1010397.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 62
reklama
byłam dziś w tym sklepie co puszczałyście linka ze stanikami , a właściwie u pani w domu która te staniczki szyje . Wyrób jest całkowicie Polski co uważam ze super . Kupiłam u nich dwa staniki i taniej niż w necie bo wynegocjowałam 40 zł za sztuke a nie 49 jak jest w necie . Jednego z nich nie ma jeszcze bo to nowy model dlatego wam pokaże bo może któras bedzie zainteresowana a pokaze się na stronce na dniach . Bardzo fajny i wygodny .
I ciuszki które dziś pożyczyłam od kolezanki po jej córci :tak: Co by moja w Szymkowych tylko nie chodziła:-D Same 56 .

rzeczy wasze piękne . Wronka no TY to już w pełni gotowa jesteś .:tak:

stanik, extra....szkoda tylko,że ja na przymiarke nie mam co liczyc:-(, no chyba ,że do W-wy przyjade:baffled:

ciuszki dla małej panny sliczniutkie

kochana, ja gotowa nie jestem, bo dla siebie nie mam jeszcze kompletnie nic:sorry2:, no i kosmetykow dla Boryska tez jeszcze nie kupilam,aaa no i wózka i fotelika niet:blink:

Do góry