reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
i jeszcze taki śmieszny stanik bezszwowy do karmienia co bym miała jak by te z Canpola za małe/ za duże były bo ten jest uniwersalny, zobaczę czy się będzie wogóle nadawał bo mega tani był.
-Biustonosz dla mamy karmiącej stanik bez szwowy (907491725) - Aukcje internetowe Allegro

Kupiłam taki sam na początku ciąży. Tylko się załamałam, bo dałam tyle samo co ty. A w hurtowni one są po 5 zł. :eek: Byłyby 2 w tej cenie. Bardzo wygodny do chodzenia po domu. Chyba będę go używać też do spania w nocy, jak już będę karmić.

kittek Patrzę też na te koszule do karmienia. Chyba też się zdecyduję. Tym bardziej, że cena jest super. No i te żyrafki całujące się. :-D:-D:-D

Wszystkim mamusiom gratuluję udanych zakupów :-)
Kittek i salamandra- pościele wyglądają super więc mam nadzieję, że będziemy zadowolone :-D

Ach dzień cudowny :-)
Od rana nowe fotki zakupowe na BB i tyle słodkości :-D:-D:-D
Ciuszki miodzio

Ja ostatnio kupiłam sobie koszule do szpitala za 19,99 w sklepie Textil (nie wiem czy tak się to pisze)
Dorwałam nawet sweterek ciążowy dla siebie za 39,99 i np niedrapki za 0,99zł
Mają mase rzeczy dla dzieciaczków

Chodzę tam dość często i przeważnie obkupię siebie i męża, a teraz jeszcze Juniora :-):-):-)

Kittek ja mam tą pościel z My Sweet Baby i jest rewelacyjna, polecam każdej:-)

Ja jak na razie nie kupuję żadnych ciuszków bo teraz już czekam na obiecane od rodziny i znajomych. Nie ma co przepłacać jak nie wiem ile tego jeszcze dostanę a w dodatku zawsze będzie pretekst, jak będzie mała, na zakupy dla niej:tak:

Ja na początku marca zamówię wózek i to tyle z takich większych rzeczy, resztę już mamy:-)

Tak się zastanawiam nad tą promocją na huggiesy HUGGIES Pieluszki MEGA PAKA 3-6kg 90szt. PROMOCJA! (904923198) - Aukcje internetowe Allegro. Wychodzi tanio za pieluszkę 0,47 gr. Nie wiem czy wy też przeliczacie na sztuki ile za pieluszkę? Czy tylko ja tak mam? Jakoś huggiesy mnie nie przekonują, ale może jak kupię tą paczkę to się przekonam do nich. Ten sprzedawca ma bardzo tanio pieluchy tetrowe i flanelowe. Już go kiedyś brałam pod uwagę, ale w końcu zdecydowałam się na innych sprzedawców.

Justa chyba Ty mowiłas, zebym zamiescila opinie o termometrze jak dojdzie... chyba ze to była inna kwietnióweczka;-)
no to ja bylam, dzieki za info, to w takim razie tez go kupie, a rzeczywiscie mierzy temp. jak go do czola przykladasz? na ten infarot jest tak?
czekamy na zdjecia komody:tak:

akaata - super ciuszki, i jasne ze namow babcie na nastepne zakupki!!:tak:
zielona maupa - no zaszalalas na calego, sliczne rzeczy a najbardziej mnie powolil ten komplet w paski z tymi arbuzami na kieszonkach!! super

reklama
Do góry