reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
bede musiala drugi przewijak kupic.....

Załączniki

• P1030641.jpg
    P1030641.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 63
Dagsila komoda super, bardzo mnie sie podoba:tak:

Zielona super ciuszki, kaczuchy i arbuzowy zestaw wymiata :-D

No to ja dzisiaj poszalałam w lumpku, w sumie to mało wzięlam bo kasy brak ale nie mogłam się powstrzymać, mimo że poszłam w poszukiwaniu piżamy na teraz dla siebie, no ale nie znalazlam i co by nie wychodzić z pustymi ręcyma to kupiłam dla mojej królewny:

Załączniki

• DSC09874.jpg
    DSC09874.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 58
  • DSC09877.jpg
    DSC09877.jpg
    11,6 KB · Wyświetleń: 52
  • DSC09879.jpg
    DSC09879.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 48
  • DSC09884.jpg
    DSC09884.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 53
  • DSC09887.jpg
    DSC09887.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 47
Dagsila koty sa jednak kochane :-) :-D
A tak poza tym podeślij mi linka skąd masz tą komode... chciałabym zobaczyć co jeszcze tam mają ciekawego...

Dagsila-swietna ta komoda...jak super to wygląda jak już wszystko w niej poukładane
Akata-słodziutkie ubranka, szczególnie te kubusiowe:-)mam bzika na punkcie puchatka:laugh2:

reklama
Akata-słodziutkie ubranka, szczególnie te kubusiowe:-)mam bzika na punkcie puchatka:laugh2:

Ja też, każdy mówi, że moje dziecko to będzie miało przechlapane, bo już z góry skazane jest na KUbusia Puchatka :-D a mąż to tylko głową kręci, bo ja tylko co zobacze z kubusiem to już bym chciała mieć, mimo że to czasem takie badziewie że szok.

Do góry