reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

sorki olapolap nie zrozumialam Cie Tobie chodzi konkretnie o ten bezszwowy stanik
podejrzewam ze to tak jakbys miala karmic w normalnym staniku, odpinasz ramiaczko i wyciagasz co trzeba górą :-)

reklama
Yorik - hurtownia bielizny. Szeroki wybór biustonoszy, halek, oraz majtek bielizny męskiej : 1119

Znalazłam, ten stanik jest tam po 3,50zł za sztukę, ale trzeba kupić opakowanie, które ma 12 sztuk. Nie wiem czy sprzedają w detalu.

Ten z allegro, który kupiłam był właśnie z tej hurtowni. Niezła mają przebitkę na nich.

Więc nie wiem czy Ci to coś pomoże.

Hm faktycznie az 12 sztuk nie potrzebuje
;-) Nawet jakby zebralo sie kilka dziewczyn, to pewnie 3.5+transport wyniosloby okolo 11 zl :sorry:

Hm faktycznie az 12 sztuk nie potrzebuje
;-) Nawet jakby zebralo sie kilka dziewczyn, to pewnie 3.5+transport wyniosloby okolo 11 zl :sorry:

Chyba, że wystawisz resztę na allegro ;-);-);-) Np. super promocja 7,50zł za sztukę. ;-);-);-) Wtedy miałabyś te staniki najtaniej na allegro

maonka nie przypuszczałam, że bielizna może być taka tania:szok::szok::szok:
Mają swój punkt we Wrocławiu, więc jak tylko będziemy jechać do Wrocka to napewno tam zajrzymy
Mam nadzieję, że jakościowo też, są ok ;-)

W jaki sposob karmi sie w takim staniku?

Olapop ja go wzięłam tak na wszelki wypadek i wydaje mi się,że jak będę karmić to może być wygodny w nocy. A jakbyś zamawiała z tej hurtowni to ja chętnie 2-3 sztuki od ciebie mogę odkupić (plus przesyłka oczywiście)
A może w tej hurtowni są jakieś fajne pidżamki albo koszulki do karmienia?

Dagsila komoda superaśna :)
Akaata ciuszki rewelacja i kto by pomyślał,że takie cudeńka w lumpku można znaleźć.
Kamisia też cudne no i tu też widzę, że kubuś wygrywa :-D

reklama
Do góry