reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Dziewczyny ja kupowałam pieluchy tetrowe w tym sklepie(nie przez allegro bo to u mnie w mieście) co prawda teraz jak patrze to przepłaciłam-zapewniał mnie że w sklepie takie same ceny jak na allegro ale chyba jednak nie bo ja płaciłam 1.90 ale ja jestem zadowolona. Właśnie podwójnie tkane i już je wyprałam i wydają mi się fajne-na ile się znam ale doświadczenia za dużego nie mam. Nie wiem czy te na aukcji to dokładnie te same ale można napisać do nich i sie spytać czy tą są właśnie te grube, podwójne...

oto link do jego aukcji: Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

ja do niego pisałam maila z pytaniem i powiedzial ze to nie sa podwójnie tkane, wiec Ty musialas w sklepei kupic inne a te na allegro są tansze i gorsze u niego

reklama
kwiatuszku ja mam body r. 62 z krótkim rekawem ale to tylko dlatego że mam po synku a wtedy było gorąco :-p. Ale wydaje mi się że jak na kwiecień body 62 zupełnie niepotrzebne są... no może jakieś 1-3 pary...

My mamy nawilżacz i jest super!! Nie zostawia osadu, ale ja go głównie na kwiatki kieruję - stawiam na takim wysokim kwietniku, kwiaty znoszę w jedno miejsce i je nawilżam - piękne są i zieloniutkie dzięki temu:tak:
Co drugi dzień zostawiamy go na noc w sypialni - czasem coś zabulgocze, ale jest to w zasadzie niesłyszalne i zupełnie w niczym nie przeszkadza.

A jeśli chodzi o bodziaki to kupiłam 3szt. z krótkim rękawem rozm.62:tak:

Ja mam sporo z krótkim rękawkiem na 62- i łudzę się że w maju je wykorzystam pod jakiś dresik- a maj będzie piękny i słoneczny:-)
Ja wogóle jakoś nie ogarniam tych rozmiarów , a dostosowac je do pór roku to już wogóle jakaś abstrakcja dla mnie.Nie mam zielonego pojęcia jak szybko dziecię wyrasta z ubranek i co mi się na kiedy przyda:no:ubranek mam całą komode-a okaże się że większość wogóle jest nie przydatna :dry:

Ja mam sporo z krótkim rękawkiem na 62- i łudzę się że w maju je wykorzystam pod jakiś dresik- a maj będzie piękny i słoneczny:-)
Ja wogóle jakoś nie ogarniam tych rozmiarów , a dostosowac je do pór roku to już wogóle jakaś abstrakcja dla mnie.Nie mam zielonego pojęcia jak szybko dziecię wyrasta z ubranek i co mi się na kiedy przyda:no:ubranek mam całą komode-a okaże się że większość wogóle jest nie przydatna :dry:

Ja body na krótki rękaw używam nawet w zime zakładam je pod bluzeczki na długi . Młody ma nery zakryte i bodziak trzyma pieluche jak trzeba . Mam wiec zawsze i takie i takie .

mam jeszcze pytanko czy kupujecie body na krótki rękaw tak an 62 czy wszystkie na długi?/

Odp wyżej :-D:-D

Ja mam nawilżacz HB
HB UH1010 + dzbanek Laica - Nawilżacz ultradźwiękowy HB w RTV EURO AGD
puszczam w nim małemu solanke jak śpi w dzień a jak ma katar dolewam olbas
Zabłocka Solanka Termalna 950 ml (917859648) - Aukcje internetowe Allegro
w pokoju robi się para jak na bagnach:-D ale osad żaden nie zostaje ;-)

Ja mam trochę tych body rozm62 z krótkim rękawem, bo niby mają być do ok 3 miesiąca, czyli teoretycznie do lipca, a to przecież środek lata
Nie będzie się biedaczek gotował w 30 stopniowym upale w długim rękawie (zakładając, że będzie ciepłe lato oczywiście ;-))

no to Wam cos powklejam:-)

teraz tylo musze sie zmobilizowac do prasowania:eek:

Załączniki

• P1030642.jpg
    P1030642.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 60
  • P1030644.jpg
    P1030644.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 56
  • P1030646.jpg
    P1030646.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 60
  • P1030647.jpg
    P1030647.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 55
  • P1030648.jpg
    P1030648.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 58
  • P1030649.jpg
    P1030649.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 56
  • P1030650.jpg
    P1030650.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 57
  • P1030651.jpg
    P1030651.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 56
  • P1030652.jpg
    P1030652.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 52
  • P1030653.jpg
    P1030653.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 48
rany tak Was czytam i nie dowierzam
jak to body z krotkim nie potrzebne
???????????
ja nakupowalam tego multum... mam z krotkim rozm 56 ok 20 szt , 62 tez , i wiekszych sporo...
z dlugim rekawem to samo..... eee

spokojnie potrzebne :tak: nawet pod coś ;-)

no to Wam cos powklejam:-)

teraz tylo musze sie zmobilizowac do prasowania:eek:

Śliczne

reklama
Do góry