reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Cholera, kupiłam w Lidlu (jak byl ten dzień maluszka) trójpak chusteczek nawilżonych nivea sensitive i przed chwila sprawdziłam skład, no i oczywiście zawieraja parabeny...fuck:wściekła/y:

ja mam z selgrossa zapas 2 szesciopaków cleanic Dzidzius i maja od cholery parabenow i w ogole ich uzywalam caly czas dla Hani bo nei mialam pojecia co to parabeny... :-( a Hania ma 2 latka
no i co>
nic nie poradze teraz musze zuzuc ten zapas ale juz nigdy w zyciu tego swinstwa nie kupie
dla Tymka mam juz pampers sensitive

reklama
ja mam z selgrossa zapas 2 szesciopaków cleanic Dzidzius i maja od cholery parabenow i w ogole ich uzywalam caly czas dla Hani bo nei mialam pojecia co to parabeny... :-( a Hania ma 2 latka
no i co>
nic nie poradze teraz musze zuzuc ten zapas ale juz nigdy w zyciu tego swinstwa nie kupie
dla Tymka mam juz pampers sensitive

ja jestem więcej niż pewna,że przy Weronice używałam mnóstwa kosmetyków zawierających parabeny, bo byłam zupełnie nie świadoma. Teraz cóż, to co mam to zużyje, a następne będę kupowała uważnie czytając skład.

ja jestem więcej niż pewna,że przy Weronice używałam mnóstwa kosmetyków zawierających parabeny, bo byłam zupełnie nie świadoma. Teraz cóż, to co mam to zużyje, a następne będę kupowała uważnie czytając skład.

ja też kupiłam nivea sensitive:wściekła/y:ale od jutra w tesco jest promocja na chusteczki pampersa te co Kwiatuszek kupiła!

a ta wogóle to dzień dobry wszystkim!
wstaliśmy- i to dziś już bez kataru:-Djest lepiej ołlll yeaaa

wiem, że to nie w temacie - ale kupiliśmy pralkę i lodówkę - wybieramy teraz zlew granitowy i baterie - i do kuchni będzie już prawie wszystko

Dziewczyny ile płaciłyście za materac do łóżeczka i jaki. Znalazłam kokos+pianka+gryka po 55 zł. Odebrałabym go osobiście. Czy to dobra cena?

ja też kupiłam przez allegro i z tego co widze to taki sam, a dokłądnie ta aukcja:
WIELKA PROMOCJA! MATERAC KOKOS-PIANKA-GRYKA 120x60 (917252758) - Aukcje internetowe Allegro
Wydaje mi się że będzie ok, ale nie mam jeszcze doświadczenia. Narazie czeka w worku jeszcze na rozpakowanie i użytkowanie ;-)

My materac dostaliśmy gryka-pianka-kokos jako gratis do łóżeczka:-)

Nata, współczuję Ci kuchennych zakupów - osobiście nie znoszę remontów i wolę być od nich z daleka. Na szczęście mamy już prawie wszystko w domu wykończone - zostały tylko schody za które stolarz wziął zaliczkę i tyle go widziano:wściekła/y:

Zamówiłam dosłownie kilka pierdołków, ale co tam zdjęcie wrzucę. Mile się zaskoczyłam, bo otwarciu paczki na wierzchu koperta z napisem - PRZEPRASZAMY, błędnie podliczyliśmy zakupy, więc należy się zwrot 10zł. A ja nawet nie zauważyłam... na księgową to ja się kompletnie nie nadaję :-p

Załączniki

• DSC_7121.jpg
    DSC_7121.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 49
maonka ja ja go kupowałam kosztował jak dobrze pamiętam 60 zł więc widzę że przepłaciłam:-D ale przynajmniej mogłam odebrać osobiście.

Zapomniałam się pochwalić co ostatnio upolował mój M-rozmiar 74 więc mam nadzieję że na jesień i może nawet zime będzie ok(zdjęcie poniżej :) )
A i jeszcze ostatnio dokupiłam kosmetyki- bo tego nie miałam, zdecydowałam się na nivea (oliwka, krem na każdą pogodę, krem na odparzenia, krem do buzi i ciała) jeszcze coś do kąpieli- ale zastanawiam się nad olilatum(jak dobrze nazwę zapamiętałam). No i kilka rzeczy w aptece i przypomniało mi się że nie mam jeszcze stanika do karmienia i będzie już wszytsko.

Aha zapomniałm Ci Kwituszku podziekować za info odnośnie zasilacza do karuzelki. Zrobiona już na prąd- działa więc na baterię nie wydamy fortuny :-)

Załączniki

• DSC01712.JPG
    DSC01712.JPG
    33,9 KB · Wyświetleń: 46
reklama
laseczki...muszę kupic kosmetyki dla Borysa i podklady , majtki dla siebie, no i generalnie wszystko co tam do szpitala potrzebne. Poleccie mi jakiegos sprzedawce, który ma wszystko.

Do góry