reklama
Kwaituszku to chyba mamy inne. Ja mam Kojący krem przeciw odparzeniom i w nim nie ma tych substancji. Widocznie mamy inny.
Kojący krem przeciw odparzeniom NIVEA BABY - NIVEA
Jeśli o mnie chodzi to napewno nic nie kupię od Nivea(nawet pojedyńczej rzeczy) Pisałam o liście ze szkodliwymi kosmetykami, na której królowała właśnie firma Nivea kilka dni temu Justa widzę tez o niej pamięta
Narazie zaopatrzyłam się w super-pharmie w Bubchena, bo jest na promocji Dziewczyny tu chwaliły
Ja też nic nivea nie kupię. Dla Weroniki mam bo kupowalam jeszcze przed tą aferą z kosmetykami i bylam nieświadoma. Sprawdzilam przed chwila też krem do twarzy bambino i tez zawiera do świnstwo

Kwaituszku to chyba mamy inne. Ja mam Kojący krem przeciw odparzeniom i w nim nie ma tych substancji. Widocznie mamy inny.
Masz ten co dagsila, a kwiatuszek ma pewnie ten co ja

skomplikowana ta nivealepiej nic od nich nie kupowac, na jednych pisza tak na innych inaczej, to nie dla mnie
a co do chusteczek to mowicie ze te od pampers sensitiv? czy jakie? widzialam ze u nas w szpitalu tez ich uzywaja, to chyba dobre sa....
Moje chusteczki bambino i bella happy silk&cotton tez maja

mowisz ze rozmiar 74 bedzie ok tak na zime? ja wlasnie ostatnio widzialam taki sliczny kombinezonik, bardzo przeceniony, ale taki zimowy i wlasnie rozmiar 74 i nie wiedzialam czy go brac czy nie??
a co kosmetykow od nivea to przeciez wyszlo gdzies ze sa najgorsze i nie kupujemy ich dla dzieciakow...
Mam nadzieje ze dobry bedzie, a na jesien tym bardziej(on dosyc cienki jest) poza tym moja Mala tez raczej mala bedzie;-)
A co do kosmetykow to te ktore kupilam z tego co przeczytalam to sklad maja ok. Pewnie jak bedzie juz Dzidzia wyprobuje kilka firm i zobacze co nam bedzie odpowiadac. Narazie nie chce mieszac firm zeby ewentualnie pozniej wiedziec co uczula a co nie. Bardzo duzo pozytywnych opini tez slyszalam o marce rossmana, ze dobr i tanie kosmetyki.
Ja też nic nivea nie kupię. Dla Weroniki mam bo kupowalam jeszcze przed tą aferą z kosmetykami i bylam nieświadoma. Sprawdzilam przed chwila też krem do twarzy bambino i tez zawiera do świnstwo, także corci balsam do cialka z nieva...ach...szlak by trafil.
Moj Bambino pielegnacyjny do twarzy tez ma, za to ochronny nie ma... Oliwki Nivei i J&J nie maja...
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
ja tez mam i moj nei ma...
nawet jest na nnim napisane ze nie zwiera parabenow alkoholu i barwnikow
wiecie co? mam w domu nivea przeciw odparzeniom jedna stara a druga nowa bo zmienili opakowanie ale ten sam krem tez hipoalergiczny i tp
i sie okazalo ze wprowadzili wersje bez parabenow bo widocznie fama poszla ze tamte sa zle i ludzie nei chcieli kupowac i te stare teraz musza wyprzedac wiec trzeb uwazac na promocje
ja mam jedna tubke nie napoczętą kupiona masowo na jakiejs wyprzedazy i jest w tym starym opakowaniu i ma parabeny :-(
w sumie to sie ciesze ze jest lepsza wersja bo lubilam ten kremik i sie sprawdzal u Hani tylko te nieszczesne parabeny mnie wkurzyly
Z Nivea mam tylko szampon. Nie mam w planach już niczego od nich kupić. Co do kosmetyków to się nie dziwię, że pakują tam takie świństwa, ale do chusteczek?!
Może lepiej dupkę przemywać wodą? Chociaż ja już mam 6pak pampersów sesitive, 2x4pak pampers clean&play i 1 paczkę happy(która zawierają te świństwa).

reklama
Podziel się: