reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Akaata nie mam siły chodzić po lumpkach. Poza tym nawet nie wiem gdzie są w Rybniku. Najwyżej teściową napuszcze na Carrefoura bo tam widziałam taki jak mi się podobał (ale kasy już nie miałam :p)

reklama
kurcze moja paczka z ubrankami Batko jest u kuriera tu na miejscu od 11 i mi jej nie przywiózł jeszcze :-(
moze jeszcze dzis dojedzie a jak nie to jutro
kurcze tych ubranek to szczególnie nie mogę się doczekac
ciekawe do której kurierzy w tej firmie rozwożą
to Siódemka na ich stronie nie ma żadnego info a BOK w szcz juz nieczynne

kurcze moja paczka z ubrankami Batko jest u kuriera tu na miejscu od 11 i mi jej nie przywiózł jeszcze :-(
moze jeszcze dzis dojedzie a jak nie to jutro
kurcze tych ubranek to szczególnie nie mogę się doczekac
ciekawe do której kurierzy w tej firmie rozwożą
to Siódemka na ich stronie nie ma żadnego info a BOK w szcz juz nieczynne

a szkoda że jeszcze nie dowieźli bo byśmy jeszcze dzisiaj pooglądały :-D:-D:-D:-D

Kamisia ja tam od teściowych na 2 metry, tak więc to nie ja:no2:

Kwiatuszku-takie czekanie jest najgorsze....wiem coś o tym
My właśnie wróciliśmy z zakupów- i całkiem przypadkowo kupiliśmy nową sofę do dużego pokoju:-Dładna taka brązowo-beżowa- jutro przywiozą:tak:Ta, którą mamy obecnie też jest ładna i ma tylko 6 mcy-ale pójdzie do małego pokoju!I w końcu będę mogła Piotra wyeksmitować jak mi będzie za bardzo chrapał nad uchem:laugh2:
W Black Red White do końca lutego znowu promotion;-)aaaaaa i kupiłan Antolkowi do pokoju obrazek z Kubusiem Puchatkiem of course:-D

Dzwoniła dzisiaj moja koleżanka z pytaniem czy mam wanienkę. Jeszcze nie zakupiłam i ona chce mi pożyczyć taką z przewijakiem i półeczkami. Chyba taka z tego co zrozumiałam Regał kąpielowy * wanienka * przewijak * komoda (918224248) - Aukcje internetowe Allegro
Te wanienki są stosunkowo małe, ale na pierwsze miesiące będzie idealna. Wszystko pod ręką no i te kółeczka.
Miałam zamiar kupić najzwyklejszą wanienkę. A tu takie zaskoczenie. :-) Jak dla mnie te wanienki są za drogie, aby pozwolić sobie na coś takiego.

Ja już dobijam do końca z moimi i Melisskowymi zakupami. Możliwe że kupię kołyskę za 100zł od koleżanki czekam tylko na zdjęcia. Co do kosmetyków to kupiłam całą serię Soothing naturals Johnsona JOHNSON’S® Baby Products – Baby Care, Diaper Rash, Baby Gifts i nie ma ani kapki parabenów w nich.
Znalazłam śliczną pościel :-) Prześcieradło baldachim i stelaż mam po Nadii więc 3 elementowa mnie zadowala. Wzór nr 5
http://www.allegro.pl/item922174391_kubus_puchatek_posciel_3_el_rozmiar_100x135.html

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry