AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Dagsila o tak pierwszy fachowiec w domu i tester jakości ... każdą szufladę sprawdził 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
super komoda piękna i widać że pojemnaNo to trochę to ogarnęłam... Od razu uprzedzam że zdjęcia zrobiłam tylko kupionym rzeczom. Nie bawiłam się w robienie zdjęć pożyczonym ciuszkom bo i po co?
i tak:
zdjęcie nr 1 to pajacyki zwykłe bawełniane
zdjęcie nr 2 to ciepły pajacyk
zdjęcie nr 3 to pościele (3 komplety)
zdjęcia pozostałe to relacja ze składania komody i sama komoda :-)
Dagsila o tak pierwszy fachowiec w domu i tester jakości ... każdą szufladę sprawdził![]()
Ha ha ha dziewczynki musze sie pochwalić. Właśnie zamówiłam u babki z linku Elli 2 staniki i bluzeczkę :-)
O taką: __Bluzeczka ciążowa_ Jeśeń 2009__NEW_M/L_4kol_ (907503659) - Aukcje internetowe Allegro kolor nr 2 (ta z zielonym)
Ella kotek to Syberyjczyk (rodowodowy). Twój też cudny... ach te CZARNE koty sa przekochane!! Jak wszystkie