reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
No to trochę to ogarnęłam... Od razu uprzedzam że zdjęcia zrobiłam tylko kupionym rzeczom. Nie bawiłam się w robienie zdjęć pożyczonym ciuszkom bo i po co? :-p
i tak:
zdjęcie nr 1 to pajacyki zwykłe bawełniane
zdjęcie nr 2 to ciepły pajacyk
zdjęcie nr 3 to pościele (3 komplety)
zdjęcia pozostałe to relacja ze składania komody i sama komoda :-)
super komoda piękna i widać że pojemna

Super ciuszki, super kosmetyki.

Fotki z ekipa skladajaca fantastyczne. Najlepszy ten futrzany z kontroli jakosci :-D:-D:-D

Dagsila o tak pierwszy fachowiec w domu i tester jakości ... każdą szufladę sprawdził :-D

my w takich sytuacjach mowimy do ramzesa maliniak:-) i jak tylko K. wiesza nowe szawki czy polki to pierwsze co to kota wrzuca na lub do:-D jak kota mebel zdzierzy to da rade w zyciu codziennym;-)

a komoda sliczna:tak:

Agnieszka komoda super:tak:....ale mój wzrok przykłół najbardziej przepiękny futrzasty czarny pomocnik!!!:-D Poprostu cudne kocisko- to Norweski? Ja szaleje za MainCoonami- może kiedyś się "dorobię" :-) Narazie mam takie ukochane, również czarne kocisko:
nablogan.jpg

Wiem, że to wątek zakupowy, a i kot nie nowy :-D ale może mi wybaczycie :-):-):-) ja się pochwalę w pełni zakupami jak będę mieć łóżeczko "ubrane" bo narazie wszystko jeszcze zapakowane w worki, żeby się nie kurzyło przez miesiąc, więc nie ma co fotografować :zawstydzona/y:

Ha ha ha dziewczynki musze sie pochwalić. Właśnie zamówiłam u babki z linku Elli 2 staniki i bluzeczkę :-)
O taką: __Bluzeczka ciążowa_ Jeśeń 2009__NEW_M/L_4kol_ (907503659) - Aukcje internetowe Allegro kolor nr 2 (ta z zielonym)

Ella kotek to Syberyjczyk (rodowodowy :-D). Twój też cudny... ach te CZARNE koty sa przekochane!! Jak wszystkie

ładna bluzeczka i naprawde niedroga
ja ostatnie ubrania ciazowe zakupilam w listopadzie i potem juz załowalam kasy bo niby juz z górki... teraz tym bardziej nie wiedze sensu, chyba zeby sie okazalo ze "wyrosłam" z tych co mam
ale na pewno taka nowa bluzeczka poprawi Ci humor, bo zakupy to coś co my kobiety lubimy najbardziej :tak::-D

a ja własnie staniki zamawiam i zastanawiam sie nad koszula, bo nie mam. Czy ktoras z was kupiła koszulę kopertową muzzy? mają tylko L na aukcji i wychodzi jakies 98 pod biustem, a ja mam 85 i sie zastanawiam czy brac czy nie.. jestem ciekawa jak te rozmiary w rzeczywistosci wychodza

Kwiatuszku ja na ciąże kupiłam sobie tylko spodnie jensowe i już w nie nie wchodzę... a bluzkę mam zamiar wykożystac i później bo skoro sienaciąga 10-20 cm to zamówiłam taka mniejsza żeby potem mi to za bardzo nie latało. Poza tym jak tak sobie pomyślę to już wiem że baaardzo mi się może bluzka przydać bo 20 marca ide jeszcze na abrahama teściowej... do lokalu... (a na 4 kwietnia termin)... i jakoś trzeba wyglądać...

reklama
Do góry