reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Agnieszka- no kontrola jakości w pełni :-D U mnie ten sam zestaw, poszerzony o psa: pierworodny próbuje przejąć śrubokręt, kot śrubki, zaś pies snuje się dookoła sprzętu, bo może ukryliśmy tam coś do jedzenia :-D
Mąż jest 'zachwycony' a ja mam spokój.

Kubuś i Bartuś dostali wczoraj od prababci zestawy ciuszków, bo moja mama ją do Smyka zaprowadziła (prababcia uwielbia słowo promocja) :-D

reklama
aniez psa też mamy w domu... tyle że nie wpuszczamy go do góry bo złodziej niemiłosierny... rozpieszczony do granic możliwości Golden o wdzięcznym imieniu Oskar :-D Mój mąż też był "zachwycony" jak Janek mu każdy śrubokręt podbierał. Nic nie pomogło to że miał swój zestaw narzędzi... bo to nie to :-D :-D A kot... uwielbia wszelkie miejsca z możliwością kryjówki... własnie siedzi pod kartonem...

Agnieszka ciuszki świetne i komoda fajna. A ekipa składająca the best.

Kwiatku czyli co warto brać te pieluchy od Justinexu?

Ojej :zawstydzona/y: przepraszam :-) Podałabym odrazu, ale nie było mnie wtedy w domu (ale oczywiście bez BB nie ma życia, więc się u rodziców zalogowałam:-)) ale nie pamiętałam producenta :-) Już nadrabiam:

Tanie- 14zl, super wygodne biustonosze miękkie- ja polecam bardzo! nosze od wczoraj i jestem bardzo zadowolona, jak pisałam: :-)
Oto aktualna aukcja:

__ Stanik biustonosz 85 Cdo karmienia 13,90 KOLORY (929817024) - Aukcje internetowe Allegro

(Tylko info dla fanek 100% bawełny- skład jest 75% polyamid, 25% elastan- pewnie dlatego nie wyglądają jak zużyte szmatki, jak inne które oglądałam i 1 co kupiłam- niby bawełna ale cycki wyglądają w nim koszmarnie poprostu)

Bardzo mi sie podobaja :-D No i odbior osobisty gdzies w w-wie - pytanie tylko gdzie? Jakos nie moge znalezc adresu
:cool:

Ja je kupuje sa pakowane po 75 szt są tak samo dobre jak paclanki

Moglabys mi opisac jak wyglada opakowanie? Nie udalo mi sie znalezc tych torebek w tesco na gorczewskiej
:-(

reklama
Do góry