reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Ella kotek to Syberyjczyk (rodowodowy :-D). Twój też cudny... ach te CZARNE koty sa przekochane!! Jak wszystkie

przypominam iz ramzio jest trikolor:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D i moze sie obrazic jak to bedzie czytał:-D

Agnieszka- no kontrola jakości w pełni :-D U mnie ten sam zestaw, poszerzony o psa: pierworodny próbuje przejąć śrubokręt, kot śrubki, zaś pies snuje się dookoła sprzętu, bo może ukryliśmy tam coś do jedzenia :-D
Mąż jest 'zachwycony' a ja mam spokój.

Kubuś i Bartuś dostali wczoraj od prababci zestawy ciuszków, bo moja mama ją do Smyka zaprowadziła (prababcia uwielbia słowo promocja) :-D

buhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Dagsila napisałam też że jak wszystkie koty :-) ale faktem jest że z mężem mamy kota na punkcie czarnych kotów... a z tego co się zdążyłam zorientować to czarny syberyjczyk to unikat :-p
Ramziku kochany... cudny jesteś i nie słuchaj co ciocia Agnieszka mówi bo wiesz... hormony w ciąży to nie przelewki :-D Masz doskonały przykład swojej pańci :-p

No i przyszedł ten moment- ostatnia paczka z allegro, tak tak to już koniec :)
nie licząc fotelika który dokupię w marcu
oto te niedawno zamawiane bodziaki
dodam że te "żabki" są gorsze bo jakieś takie długie i chude ale ten siedmiopak i pajacyki jak najbardziej polecam
body z siedmiopaku wyszły po 5,28 za sztukę i naprawdę dobre gatunkowo
100_5785.jpg

100_5786.jpg

Hejka
Kwiatuszek super rzeczy...to sa chyba z Mothercare wIrlandii jest dosc droga firma.
Tez zamowilam z tej serii co ty i juz sie nie moge doczekac bo widac warto!!!

Agnieszka fajowe ubranka i super komoda!!
Tez chce taka!
Fajne kotki tam macie!

Nie uwierzycie co ja kupilam...yyyyyyyy..nie krzyczcie ale serio byla bardzo fajna promocja!

KUPILAM KOLOR SAFARI!
I DO TEGO NAKLEJECZKI DO POKOJU:
NAKLEJKI ścienne safari, farma, inne Supercena (906740920) - Aukcje internetowe Allegro

ROWNIEZ SAFARI...
PLUS DO TEGO Z INNEJ AKCJI KILKA MNIEJSZYCH I INNYCH SAFARI ZWIERZACZKOW!

MOJ SYNUS BEDZIE PODROZNIKIEM!!
13-cz POŚCIEL90x120 GRATIS PZYBORNIK+2el pościel (913648446) - Aukcje internetowe Allegro

hmm spiworek? oo o tym nie slyszałam.... :-D
ja tez mam identyczne body te co Kwiatuszek te po prawej stronie :-)

Paulka Ty pewnie masz całkiem sporo z tego co my wszystkie mamy:-D:-D przy takim asortymencie ogromnym;-)

powiem Ci ze ja przy duzo mniejszej ilosdci tez sie gubie w rozmiarach, ale licze ze jak Margol sie urodzi to mi sie organizacja sama jakos wylegnie ;-)

Paulka, Dagsila spokojnie jak się wam kurszynki urodza to potem ogarniecie w miare te rozmiary. Ja też taki mętlik miałam przy pierwszym dziecku. Poza tym dużo zależy od tego jak duże urodzi się dziecko. Bo niektóre maluch po urodzeniu to r. 56 nosza długo a inne po urodzeniu to tylko r 62 i zaraz potem 68 także spokojnie.
Paulka to już lepiej na allegro sprzedać

reklama
Paulka ja te naklejki dopiero wykleje w Irl...tam tez wynajmuje tylko wiesz je bardzo latwo zdzierac tam jest napisane...nie wiem czy to prawda ale ja je nakleje i juz!!
HIhihihi

Do góry