reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

eeeeeeeeee Paulka ja tam bez tych wałków... przecież to w razie czego można zrolować kocyk... nie popadajmy w paranoje :-p

wróciłam z zakupów (skusiłam się na wyjście z domu no bo ilez można w 4 kątach siedzieć :-p) i kupiłam m.n. dwa koszyczki plastikowe jako organizer dla maluszka na rajstopki i skarpetki

reklama
hehe to ja poczekam jak to u Ciebie bedzie z tymi naklejkami :-)
rany jak sie Zosia urodzi wielka i 56 beda zamałe to ja sie załamię....:szok: :szok::szok: ale by były jaja ....

dziewczyny patrzcie chyba sie skusze chociaz mialam juz zadnych ubranek nie kupowac Super PREZENT- body z imienim! /62 długi rękaw! (915867960) - Aukcje internetowe Allegro
Śpioszki z imieniem Twojego dziecka! (0-3) (902578202) - Aukcje internetowe Allegro
Prezenty na każdą okazje! - DEJNA L (924421044) - Aukcje internetowe Allegro to akurat dla tych ktorzy bedą miec chłopca :-)

a no i sie zastanawiam czy to jest konieczne? 0301 BEZPIECZNE WAŁECZKI DO SPANIA DLA NIEMOWLĄT (907704527) - Aukcje internetowe Allegro
bo jak sie kladzie do łozeczka takiego maluszka??????

NAME IT śpiworek NEWBORN śpiochy - pajacyk 62-68 (923846768) - Aukcje internetowe Allegro jakos dzienie tanio....

hehehe powinni Ci blokade na allegro zrobic;-)

Taka blokada to nie jest głupia rzecz;-)
Ja poprosiłam M. by hasło na allegro zmienił, bo z torbami pójdziemy:-D
Teraz tylko oglądam i zauważyłam, że podoba mi się coś, nie kupię bo nie mam możliwości a po 3 dniach uznaję, że zbędne by to było:tak:

hehe to ja poczekam jak to u Ciebie bedzie z tymi naklejkami :-)
rany jak sie Zosia urodzi wielka i 56 beda zamałe to ja sie załamię....:szok: :szok::szok: ale by były jaja ....

dziewczyny patrzcie chyba sie skusze chociaz mialam juz zadnych ubranek nie kupowac Super PREZENT- body z imienim! /62 długi rękaw! (915867960) - Aukcje internetowe Allegro
Śpioszki z imieniem Twojego dziecka! (0-3) (902578202) - Aukcje internetowe Allegro
Prezenty na każdą okazje! - DEJNA L (924421044) - Aukcje internetowe Allegro to akurat dla tych ktorzy bedą miec chłopca :-)

a no i sie zastanawiam czy to jest konieczne? 0301 BEZPIECZNE WAŁECZKI DO SPANIA DLA NIEMOWLĄT (907704527) - Aukcje internetowe Allegro
bo jak sie kladzie do łozeczka takiego maluszka??????

NAME IT śpiworek NEWBORN śpiochy - pajacyk 62-68 (923846768) - Aukcje internetowe Allegro jakos dzienie tanio....

Kobieto a może do ciebie brutalnie trzeba!! Ogarnij się!!!! :-p;-)

A jak już musisz to zamów większy rozmiar!
A tak na poważnie poczekaj 3 dni i wtedy zdecyduj czy kupisz.

A tu jak zwykle cuda i cudeńka...przepiękne rzeczy - wszystkie
Ja dziś zakupiłam dwie koszule do karmienia- na rynku byłam i za 15 zł jedną nabyłam..ładne kolorowe z roz*******nikiem na guziki żeby cycocha wyjąć:-D
w tesco byłam i pieluchy oraz te chusteczki w promocji nabyłam. Kupiłam paczką tych newbornów 3-5 kg i aż je rozpakowałam z ciekawości bo ja nigdy nie widziałąm takiej małej pieluchy- łoo matko...szok mnie ogarnął straszny- doć to taka mała dupinka będzie:-)

Pan tata właśnie z bratem naklejają bordery w pokoiku Antka. Kupiliśmy ostatnio takie śliczne kolorowe w misie grające w piłkę:-)Jutro wrzucę foty jak już będzie zrobione . Może nawet uda mu się machnąć bejcą półkę , którą sam synowi wystrugał to też cyknę:-D

kwiatuszek - sliczne ciuszki, no to w koncu ostatnia paczka dotarla, no chyba ze sie jeszcze na cos skusisz...:-p:-)
ilonka - sliczne te naklejki i posciel, twoj synek bedzie mial sliczny pokoik:tak::happy:

Nooooo ja tez juz czekam. Wieczorem chyba meliske wypije a rano to juz wogole bede jak na szpilkach. Ł zapobiegawczo namawia na nospe :-D:-D:-D

Dopoludnia powinna sie "odmeldowac" paczka z polski. TZn wyszlo ze bedzie to 5 wielkich pak, w sumie ponad 80 kilo :szok::szok::szok: Gdybym sie jutro nie pojawila, to znaczy ze siedze w pokoiku i z podniecenia ruszyc sie nie moge ;-);-);-)

reklama
Do góry