reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Kwiatuszku ja u nich kupowałam. Co do wymiarów to tak jak wronka napisała 40cm jest za głowką a 30cm to wysokość po bokach.
Co do jakości ok ale bez szału. Takie moje zdanie... może zależy od wzoru bo ja mam pastelowe paseczki i błekitne misie na drabinkach i troszkę różnią się miedzy sobą materiałąem ale nie znacznie.

kwiatuszku ja to rozumemiem ,że 30 cm to wysokośc ochroniacza po bokach, w zagłówku wysokośc 40cm, a cały ochraniacz ma 180cm długości, czyli 3X60cm. mam nadzieję,że dobrze wytłumaczyłam:-D
dzieki wreszcie zalapalam
Kamisia ten Twój sprzedawca nie ma obecnie nic do wystawienia :(

Kwiatku pytałas się ostatnio o pościel drewexu, widziałam na allegro ale chyba tylko rozmiar 100x135 i była 3-elementowa.
no właśnie... to najczęściej spotykany rozmiar. Czy któras z Was ma o takich rozmiarach?? Bo ja jeszcze nie mam łóżeczka, ale komplet pościeli mam i duza mi sie wydaje.Nie mam mozliwosci przymierzenia ,a chcę kupic jeszcze jeden komplet. Powiedzcie mi czy to w łóżeczko wejdzie?

Moja ciocia dbająca o linię zażyczyła sobie takie cudo na rocznicę ślubu, też myślała, że jak już w domu to będzie stało to ona nawet oglądać tv będzie ćwicząc.
Przed Bożym Narodzeniem wujek wyniósł to do piwnicy, bo ciocia zaczęła na tym ciuchy wieszać jak na wieszaku:-) I jak coś na prasowanie czekało to było rzucane:-)

moja mamuska miala dokladnie to samo, kupila sobie jakies takie wynalazki do cwiczen , troszke pouzywala i poszly do piwnicy bo tez za wieszaki robily:)

A ja dzisiaj weszłam na wagę i okazało się, że jestem 13kg na plusie:zawstydzona/y:
Ciekawe ile mi jeszcze przybędzie?:sorry2:
Skoro do 15 samo wyparowuje to ja mam zapas jeszcze po 1kg/miesiąc:-D

nie masz sie czym martwic, mnie samo spadlo 30 w 4 mce karmienia

Wracając do tematu okien, to wczoraj zamówiłam sobie makaroniki do dużego pokoju: kolor czarny i krem. Teraz czekam na kuriera. :-)

Sorki to nie ten wątek :(

dziewczyny zamowilam ta posciel.... rozowa w misie.... juz sie jej nie moge doczekaac MY-SWEET-BABY 14-cz.140x70 moskitiera kolor hafty (932124683) - Aukcje internetowe Allegro

Paulka to będziemy miały taką samą, Ella ją też ma i chyba ktoś jeszcze. Ja czekam na nia 2 tydzien, jutro powinna być. Trochę długo,ale w sumie mi się nie spieszy. Chciałam jeszcze zamówić dodatkowo tą mamo-tato, albo tą

KLUPŚ SAFARI ZEBRA komplet 3-elementowy (935190329) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
no właśnie... to najczęściej spotykany rozmiar. Czy któras z Was ma o takich rozmiarach?? Bo ja jeszcze nie mam łóżeczka, ale komplet pościeli mam i duza mi sie wydaje.Nie mam mozliwosci przymierzenia ,a chcę kupic jeszcze jeden komplet. Powiedzcie mi czy to w łóżeczko wejdzie?

W większości są pościele 135/100 i moim zdaniem one są za duże do łóżeczka 120/60! Podejdź do jakiegoś sklepu to sama ocenisz- moim zdaniem taka pościel jest w tym łóżeczku mocno poupychana.
Mi sprzedawczyni klarowała, że producenci robią taki 'wielofunkcyjny' rozmiar pościeli, co do wszystkiego pasuje... A g... prawda- chcą dużo zarabiać i taniej produkować, więc ustawiają linię prod. na jeden rozmiar, a mamuśki niech się martwią :wściekła/y: Mi babcia po prostu zmniejszyła pościel- bo dostałam od brata jedna ładną i właśnie za dużą, a było mi jej szkoda (dobrze, że niewiele przeróbek było, ale nie z każdej da się zrzucić tak łatwo rozmiar, bo zamki też różnie wszywają, no i hafty, albo wzorki robią komplikacje...).

Do góry