reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Ale się wkurzyłam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Tą pościel co kupiłam z pepco, taka kolorową, nie widziałam w jakiej temp wyprać i wyczytałam w necie, że można prac pościel w 60stopniach. TO tak zrobiłam. I po praniu okazało się, że straciła te intensywne barwy. Dopiero na metce zauważyłam, że powinno się prać w 40stopniach. Ale jestem wsciekła na siebie.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Aż płakać mi się chce!!!

Kupiłam 3 opakowania wkładek laktacyjnych, szczoteczkę do zębów do szpitala i płatki higieniczne do przemywania oczek. No i witaminki. I w ten oto sposób mam wszystko...

Torba też juz spakowana od wczoraj stoi ... dziś awaryjnie została zabrana ale na szczęście się nie przydała.

Nie nadrobie tego wątku chyba...

Paulka90 dzięki za słowa otuchy. Pocieszam się tym, że to tylko kołderka (dobrze, że z wkładem nie zrobiło się nic złego) i tak trzeba będzie na to nałożyć poszewki, ale chciałam używać jej po prostu jako mata, bo była taka ładna kolorowa, ze zwierzaczkami. Teraz wstawiłam rożek, kocyki i inne rzeczy, ale już w 40 stopniach. Mam nadzieję, że tym zrazem się nie wkurzę.

Ale kobieto zaszalałaś z ilością ciuszków. Szacun, pięknie wszystko poukładane. Pewnie jedna szufladka musi pomieścić te 36 czapeczek, o ile dobrze pamiętam. Ciekawe jak ze skarpetkami i innymi drobiazgami, czy też w takiej szokującej ilości. :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry