reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama

No na tym to mój kot miałby uzywanie :-D:-D:-D

http://picasaweb.google.pl/ilonapawlowska/DlaGabrysia?authkey=Gv1sRgCPu64OmrkvL0twE#

Hejka o to moje dotychczasowe zakupki no i dzisiejszy wózeczek...!!
Przedtswiam Wam:
X Jumper Tako!
http://picasaweb.google.pl/ilonapawlowska/Wozeczek?authkey=Gv1sRgCMKn5LjjiryxIg#

Piesek będzie robił za dodatkowego pasażera??? ;-)

Jupi, zawitał do mnie kurier z pościelą:-) Jutro założę aby oczka nacieszyć, tylko do prasowania baldachimu to chyba mamę ściągnę, boję się ten tiul żelazkiem potraktować:eek: Jakoś nie mam odwagi....

Ilona fajny wózio, a pasażer niech się lepiej nie przyzwyczaja :-D choć widać,że fura mu się bardzo podoba:-) Tester piewsza klasa:-)

maonka od wspinania, poprzez ogryzanie i ogólne polowanie na frędzelki bo się truszają fajnie zupełnie jak nitka z kłębka wełny...

Ilonko też mam tako jumper tylko fx-kolekcja na czarnej ramie. Narazie czeka zlozony ale juz doczekac sie nie moge kiedy wyruszymy nim na pierwszy spacer:)
Super zakupy:)

reklama
Jupi, zawitał do mnie kurier z pościelą:-) Jutro założę aby oczka nacieszyć, tylko do prasowania baldachimu to chyba mamę ściągnę, boję się ten tiul żelazkiem potraktować:eek: Jakoś nie mam odwagi....

Gratuluje!!!:-D Wreszcie!- no tempo Twojej paczki było iście ślimacze :confused2: Podoba Ci się "na żywo"???:-):-):-)

Do góry