reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

wlasnie pan kurier przyniosl Tymusiowy fotelik samochodowy
jupiiii
jeszcze nie otworzylam pudla bo Hanutek spi i nie chce jej obudzic mam nadzieje ze w srodku bedzie wszystko ok

reklama
Aniam o co kaman z tą kubełkową spacerówką?

Ja się naszą furą pochwalę. W weekend ją testowaliśmy, super się sprawdza w teście 'jazda z pokoju do pokoju'.

Załączniki

• P2140988..jpg
    P2140988..jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 89
  • P2140986..jpg
    P2140986..jpg
    26 KB · Wyświetleń: 79
hej, bylam dzis na miescie i kupilam w koncu stanik do karmienia, tez tani... w rossmanie, kosztowal 9 euro:baffled: ale musze powiedziec ze calkiem porzadny, wzielam 75C i w sumie pasuj jak ulal i teraz mysle ze chyba wymienie albo kupie jeszcze wiekszy, bo jak mi piersi jeszcze bardziej urosna...kupowalscie tez duzo wieksze czy jak??
acha i kupilam sobie plaszczyk wiosenny - za maly oczywiscie...coby wrocic szybko do formy po porodzie:-D

Kittek no fura jak się patrzy
Ja przy okazji dzisiejszej wizyty u okulisty znalazłam lumpka z dziecięcymi rzeczami !! oczywiście nie obyło się bez kupienia. Zdjęcia niestety dopiero w weekend bo mąż zabrał na szkolenie aparat... Ale kupiłam kombinezonik taki misiowo-polarkowy w kolorze hmmmm ziolonym powiedzmy i ciepłe szare śpiochy łącznie za 17 zeta... poszalała matka nie ma co :-D

kittek - ladna fura dla dzidzi!!
dzisiaj przyszedl mi moj laktator od tommee tippee, fajowy

i co z tymi stanikami do karmienia? kupujecie numer wieksze? czy takie co wam teraz pasuja?

Justa ja kupiłam jeden taki na teraz a drugi ciut większy... tzn obwód większy ale lepiej z większa miseczką i obwodem na teraz lub wręcz z obwodem takim jak miałaś przed ciążą... takie jest moje zdanie

reklama
Do góry