reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

aga2010 - mam taki sam fotelik, tylko inna kolorystyka:tak:
a jaki masz problem z kupnem wozka? bo chyba jakos nie doczytalam...
Problem z wozkiem to ja :-D bo zaden mi sie nie podoba. Dlatego, szukam wozka nie za ciezkiego, ladnego z wygladu, z rozkladanym oparciem w spacerowce, na duzych kolach, z przednimi skretnymi no i oczywiscie musi do niego pasowac ten nowy fotelik;-) wiec jak widzisz - same problemy:szok::-D
Ale cos znajdziemy. Pewnie w koncu wyjdzie tak, ze ja bede jeszcze w szpitalu, a Sz pojdzie i kupi to, co sie jemu podoba i bedzie po sprawie:cool2:

reklama
Katik nie mam pojęcia kto to Sophie (muszę się doszkolić) na metce jest napisane PAWS. U nas żyrafki królują na łóżeczku, przewijaku, komodzie, szafie, na mojej pidżamce, na pościeli no i jeszcze ten pluszaczek. Szukam jeszcze jakiś naklejek safari :) Może te Lidlowskie co od jutra w ofercie są będą z żyrafkami :)))
Mam nadzieję, że żyrafki się z kubusiowymi bohaterami nie pogryzą:-D

Kittek super rzeczy, co do żyrafy to może masz u siebie Bricomarche, wczoraj widziałam naklejki, są po ok.25zł, właśnie z żyrafą, jakieś kwiatuszki itp

Kittek widzę, że masz przewijak safari:-) Ja mam łóżeczko z tego kompletu a przewijak miałam kupić ale n ie było i kupiłam inny. Ale troszeczkę żałuję bo ten jest piękny:-) A ciuszki są rewelacyjne, ja też ostatnio dostałam dużo ciuszków dla małej w tym właśnie bucików, są cudne i też mogłabym je kupywać cały czas:-)

Dziewusie ja mam takie pytanie - za całego serca polecam pas poporodowy, bo widze jak sie u nas panie na oddziale fajnie w nim czuły i jak pomaga brzuszkowi wrócić do siebie. Ale jak dobrać rozmiar takiego pasa?

Kittek, kici - ubranka rewelka
ja dziś zakupiłam dwa staniki do karmienia - póki co wersję roboczą bo taki ładny sobie kupię jak wyjdę ze szpitala- bo te zwykłe bawelniane chociaż mega wygodne są takie yyy.....nieatrakcyjne niczym podkolanówki (wiecie o jakie mi chodzi - takie cieliste rajstopowe:eek:)No ale do szpitala i po domu jak znalazł - mięciutkie , pryjemniutkie i za jedyne 10 zł . Good price , prawda:-Dna bazarku zakupiłam- iały i czarny. Chyba biznes rozkręce i kupię wiecej i zaczne na allegro wystawiać:-)Co ja tam jeszcze dziś kupiłam...yyy a juz wiem dokupiłam 5 pieluszek tetrowych i kupiłam podkłady do przwijania Bella Happy.

Dziewusie ja mam takie pytanie - za całego serca polecam pas poporodowy, bo widze jak sie u nas panie na oddziale fajnie w nim czuły i jak pomaga brzuszkowi wrócić do siebie. Ale jak dobrać rozmiar takiego pasa?

NO właśnie ja też chciałabym zakupić ale nie wiem jak zmierzyć jaki będe potrzebować... za wszelkie informacje będe wdzięczna :_)

Kittek, kici superowe rzeczy :tak:
Ja poluję na różne rampersiki, ale jeśli chodzi o buciki to mam tylko jedną parę miękkich welurkowych i na tym poprzestanę
Należę do fanek Zawitkowskiego, więc buty mogą jak dla mnie poczekać :-)

Paczka rozpakowana! Zabawki super!
Ja też nie kupuję butków (chociaż są rozczulające!!!!!)- tylko te miękkie. Kuba jeździł w skarpetkach (lato było). Pierwsze prawdziwe butki dostał jak miał około 1 roku ;))) ale sam zaczął chodzić, jak miał 14 miesięcy, więc wcześniej nie było potrzeby, chociaż mąż się śmiał, że Kuba nie chodzi, bo butków nie ma :)))

Dziewczyny zastanówcie się z tymi pasami. Ja słyszałam o nich złe opinie,że nie pozwalają pracować mięśniom brzucha, macicy. Że jeśli któraś chce takowy założyć to tylko na wyjście 2-3 godz dziennie bo inaczej zostanie obwisła skóra na brzuszku. To nie są moje opinie, tak słyszałam w telewizji jak się jakiś ekspert wypowiadał. Sama pewnie też zamówię,ale będę sporadycznie zakładać.

Kici śliczne puchatkowe ubranka i rampersiki :)))

reklama
Paczka rozpakowana! Zabawki super!
Ja też nie kupuję butków (chociaż są rozczulające!!!!!)- tylko te miękkie. Kuba jeździł w skarpetkach (lato było). Pierwsze prawdziwe butki dostał jak miał około 1 roku ;))) ale sam zaczął chodzić, jak miał 14 miesięcy, więc wcześniej nie było potrzeby, chociaż mąż się śmiał, że Kuba nie chodzi, bo butków nie ma :)))

Aniez ja te mniejsze butki to pewnie tylko na chwilę będę zakładać, do 9 miesięcy przeważają u nas miekkie paputki ala skarpetki,a 3 pary bucików mamy na 9-12 miesięcy więc wtedy pewnie się przydadzą.

Do góry