reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
no ja nie mam zamiaru kupować, bo tam jest kubełkowe siedzisko, ale jakby miał jakąś fajną ofertę, to mam gościa pod nosem - pewnie "face to face" bym sprawdziła :-)

a no właśnie.. dziewczyny składałyście już swoje x-landery na spacerówkę?? Ja próbowałam poraz pierwszy dziś rano,( bo siostra z dzieciakami ma przyjechac na swieta, wiec po co ma swoje wozki brac) i ... no nie dałam rady :-) Kupiłam uzywany wozio bez instrukcji i jakos to dla mnie zbyt skomplikowane. Za dużo części

poszlam dzis po chleb do jakiegos Społemu bo mielismy po drodze ze spaceru
a tam na półce co?
Biały jeleń jak malowany
musiałam go mieć :)
w pologu z Hania uzywalam szarego mydla w kostce
nie slyszalam wtedy o takich wynalazkach :)

poszlam dzis po chleb do jakiegos Społemu bo mielismy po drodze ze spaceru
a tam na półce co?
Biały jeleń jak malowany
musiałam go mieć :)
w pologu z Hania uzywalam szarego mydla w kostce
nie slyszalam wtedy o takich wynalazkach :)

ja tez się dzisiaj w jelenia zaopatrzyłam. Byliśmy na rowero- spacerku, po drodze chciałam sobie peeleng cukrowy do ciała kupic bo mi się skonczyl, no i przy okazji na jelonka się zalapalam:)

to jelonek ma u nas super reklame na forum ..

A ja wam powiem ze w tesco sa częściowe przecenki ubranek dla dziecioków . Mąż dziś był na zakupach . Synkowi tez kupił ale z małych rzeczy są np. trzy paki bodziaków za 9 zeta , 3 pajacyki po 23 zł bawełniane . reszty nie wiem ale podobno sporo rzeczy jest w przecenie . Także jak komuś coś brakuje walcie do tesco

reklama
elvie bardzzooooo ładne. pstryknij zdjecie jak bedziesz miala je na ściane, muszą b.fajnie wyglądać

a ja mam pytanko do dziewczyn, ktore kupowaly przewijaki, ale takie miękkie, że tak powiem turystyczne :) Pamietacie moze od kogo? kojarze, że byly z allegro i wzor w pszczolki...

Do góry