reklama
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
elvie bardzzooooo ładne. pstryknij zdjecie jak bedziesz miala je na ściane, muszą b.fajnie wyglądać
a ja mam pytanko do dziewczyn, ktore kupowaly przewijaki, ale takie miękkie, że tak powiem turystycznePamietacie moze od kogo? kojarze, że byly z allegro i wzor w pszczolki...
ja mam taki
o to Ci chodziło?
Super podkład, pledzik do przewijania -HIT CENOWY (919884438) - Aukcje internetowe Allegro
e.salamandra
Mama pełną parą
O właśnie o ten!! nie mogłam znależć pod hasłem przewijak. Dzięki kwiatuszku !!!
studjujacamama
Fanka BB :)
Nie wiem za bardzo czy kupować butelki i mleko modyfikowane na wszelki wypadek, a jeśli tak, to jakie. Podpowiedzcie dziewczyny.
Butelki kupiłam, a mleko jest ogólnodostępne więc jak będzie potrzebne to męża podeślesz - wg mnie nie ma co zapasów robić.Nie wiem za bardzo czy kupować butelki i mleko modyfikowane na wszelki wypadek, a jeśli tak, to jakie. Podpowiedzcie dziewczyny.
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
e.salamandra
ciesze sie ze moglam pomóc
sprzedawca sprawdzony
elvie
piękne te naklejki
ciesze sie ze moglam pomóc
sprzedawca sprawdzony
elvie
piękne te naklejki
Nie wiem za bardzo czy kupować butelki i mleko modyfikowane na wszelki wypadek, a jeśli tak, to jakie. Podpowiedzcie dziewczyny.
Ja uważam że warto kupić bo jak dziecko płacze z głodu to wierz mi ale nie ma czasu męża wysyłać . Można kupić tańsze mleczko np. NAN 1 kosztuje koło 12- 14 zł za opakowanie i wiedzieć że się je ma . termin mają długi więc jak coś potem dzieć wypije . Butelkę tez warto jedną mieć taka 150ml wystarczy .
A ja dziś byłam w tesco i nabyłam na przecenkach . :
Załączniki
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
Aniam mam prośbę, mogłabyś podać cenę tego "płaszczyka", pierwsze zdjęcie. Oglądałam go na allegro i się wahałam. Nawet nie wiedziałam, że jest w tesco dostępny dzięki wielkie.
Mleka nie kupiłam, nastawiam się na cycek, a gdyby coś szło nie tak, to jak będę w szpitalu męża wyślę. Butelkę kupiłam jedną - tomme tippie, że niby najbardziej jak pierś, zobaczymy.
Mleka nie kupiłam, nastawiam się na cycek, a gdyby coś szło nie tak, to jak będę w szpitalu męża wyślę. Butelkę kupiłam jedną - tomme tippie, że niby najbardziej jak pierś, zobaczymy.
e.salamandra
Mama pełną parą
Kwiatuszek pomoglaś:-) zamówiłam pare rzeczy
Aniam super zakupy.jestem w szoku,że w tesco takie ładne rzeczy
reklama
[
Tesco ma śliczne ciuszki to raz , dwa że jakościowo naprawdę niczym się nie różnią od rzeczy firmowych typu mothercare czy HM a czasami są nawet lepsze . No i przeceny jak mają to porządne . Za te trzy bodziaki dałam np. 9.50 a są z takiej fajnej frotki. Maz kupił tez trzy pajacyki bawełniane za 23.50. więc naprawdę polecam tesco
synka też tam ubieram .
Aniam mam prośbę, mogłabyś podać cenę tego "płaszczyka", pierwsze zdjęcie. Oglądałam go na allegro i się wahałam. Nawet nie wiedziałam, że jest w tesco dostępny dzięki wielkie.
24.50 a przecenka z 49
Kwiatuszek pomoglaś:-) zamówiłam pare rzeczy
Tesco ma śliczne ciuszki to raz , dwa że jakościowo naprawdę niczym się nie różnią od rzeczy firmowych typu mothercare czy HM a czasami są nawet lepsze . No i przeceny jak mają to porządne . Za te trzy bodziaki dałam np. 9.50 a są z takiej fajnej frotki. Maz kupił tez trzy pajacyki bawełniane za 23.50. więc naprawdę polecam tesco
Podziel się: