e.salamandra dokładnie
ciekawe kto przelewy porobi 
Ciekawe w czym bedzie dziecie Maonkowe spać... bo łóżeczko dopiero zamówione...
No to ja mam coraz większego nerwa, bo My cały komplet zamówiliśmy u stolarza (łóżeczko, komoda, półka) i okazało się, że na dzień dzisiejszy ma zrobione dwa boki łóżeczka i blat od komody

Mówi, że zaraz po świętach będzie na tip top Ciekawe

W domu pobojowisko Wszystko poupychane w wanience, na podłodze, na dnie szafy kocyki, pieluchy, ubranka, kosmetyki...

Ciuszki mam poprane narazie tylko w zwykłym proszku, a chcę już mieć to z głowy Poprać, wyprasować i poukładać w NOWEJ komódce
Po porodzie naty i teraz maonki zaczynam mieć stresa, że nie zdąże
Teraz przyjemniejsza część :-)
My wczoraj po zakupach we Wrocławiu
Wyjazd udany, bo trafiłam w C&A spodnie, które mogę naciągnąć na tyłek i mają gumę, więc w brzucha nie cisną Od razu wzięłam dwie pary (różne kolory) Po chyba 2 godz poszukiwań trafiłam też jakoś wyglądające i wygodne buty (też dwie pary) Poza tym bluzki i bluzeczki...
Synka oczywiście też wyposażyliśmy w nowe rzeczy Porobie fotki to się pochwalę :-)
No i przyszła mi paczka z allegro, a tak się bałam, że nie dojdzie przed świętami
Sweterki tanie i myślałam że będą na potem, ale okazało się że brzuszek się mieści

:-)
TMC ---NOWOŚĆ!!!---JEDYNA TUNIKA w SERCA!!!! (968191540) - Aukcje internetowe Allegro
TMC ---NOWOŚĆ!!!--- NORWESKI wzór TUNIKA tuniki (962935740) - Aukcje internetowe Allegro
Wiosenna PROMOCJA od TMC!!!!!!!!!!!! PONCZO GOLF (964878651) - Aukcje internetowe Allegro
TMC Rewelacyjne -- PONCZO SZAL-- NoWa CENA!!!! (964878657) - Aukcje internetowe Allegro