reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
a tego to nie wiem. my używamy pampersów póki co.

No właśnie dziewczyny jakich pieluch używacie?

no właśnie my też pampki... wczoraj była u mnie rodzinka i kupili mi mega pake huggisów więc jak moja mega paka pampków się skończy to wypróbujemy huggies.

no właśnie my też pampki... wczoraj była u mnie rodzinka i kupili mi mega pake huggisów więc jak moja mega paka pampków się skończy to wypróbujemy huggies.
Kici - powinnaś być zadowolona. Do nas dzisiaj trzy wielkie mega paki przyjechały:-)
Huggiesy są śliczne - z Kubusiem Puchatkiem:-) My używamy ich od urodzenia i jesteśmy zadowoleni - nic nie przecieka, nie obciska, mała nie ma odparzeń, jest O.K.

dla mnie pampersy są bezkonkurencyjne

ja tez uwazam ze pampki sa the best...kupilam ostatnio paczke pampkow i huggisow na sprobowanie..huggisy sa wyzsze i ladniejsze (to zalety) ale w mnie - sztywniejsze, twardsze i wydaje mi sie ze niezbyt wygodne...a do tego - co mnie najbardziej w nich wkurza - maja kiepskie wykonczenia tych wkladow chlonnych, ktore akuat sa na wysokosci brzuszka i mam wrazenie ze to gniecie moja kruszynke...nie wiem, moze trafilam na jakas felerna partie :-(

Kici - powinnaś być zadowolona. Do nas dzisiaj trzy wielkie mega paki przyjechały:-)
Huggiesy są śliczne - z Kubusiem Puchatkiem:-) My używamy ich od urodzenia i jesteśmy zadowoleni - nic nie przecieka, nie obciska, mała nie ma odparzeń, jest O.K.

ooo no proszę :-) dzięki za opinie :-) pampki też nie są brzydkie... mają różne zwierzątka na pasku :-) a poza tym u nas pieluchy i tak zawsze są zakryte.

my używamy pampków - ale zastanawiam się nad spróbowaniem huggisów.

mieliśmy też paczkę pieluch z rosmanna - nic specjalnego (twarde, sztywne) i paczkę Dady z Biedronki - też wydawały mi się twarde, więc na razie nie będziemy z nimi eksperymentować

Mieliśmy też happy belli wielkością przypominały te z rosmanna, tylko były miękkie

Jak na razie pampki są najlepsze

my tez uzywamy pampersy, ale powiem wam ze te z polski sa inne niz tu u nas, bo kupilam w polsce wczesniej taka mega pake dwojki pampers i one sa lekko mniejsze niz nasze dwojki... i na przyklad nasze dwojki sa calkiem inne niz jednynki, jakby z innego materialu troszke, a te polski dwojki sa prawie tak jak jedynki tylko troszke wieksze...o wiele lepsze te z polski niz nasze, ale ze mam za darmo jeszcze 4 mega paki tutejszych to musze je wykorzystac...
chusta zamowiona, juz sie nie moge doczekac...hihi

My mamy pampki...ale 3 , bo 2 były za małe i Borys miał odciśnięte nóżki, 3 sa natomist ok i jestem zadowolona. Kupiłam tez bella happy na probe, ale nie jestem zadowolona, sa sztywne i przeciekaja. Haggisy mialam kiedys przy córci i były ok.

Ostatnia edycja:
reklama
ja tez uwazam ze pampki sa the best...kupilam ostatnio paczke pampkow i huggisow na sprobowanie..huggisy sa wyzsze i ladniejsze (to zalety) ale w mnie - sztywniejsze, twardsze i wydaje mi sie ze niezbyt wygodne...a do tego - co mnie najbardziej w nich wkurza - maja kiepskie wykonczenia tych wkladow chlonnych, ktore akuat sa na wysokosci brzuszka i mam wrazenie ze to gniecie moja kruszynke...nie wiem, moze trafilam na jakas felerna partie :-(
My je górą podwijamy do wewnątrz - tak nam zalecono aby wietrzyć pępek i nawyk został:-) Może dzięki temu dobrze się trzymają i nie podrażniają brzuszka.

Do góry