a wypluj to słowo...tfu, tfu, tfu....dwójka mi wystarczy....niech Pan Bóg Ci w dzieciach wynagrodzi dobra kobito;-):-)
reklama
akata tez to masz?
a umiesz to w necie znalezc? wstawilabys obrazek???
a no mam. poszukam. a jak nie to jutro fote cykne
Kasiu to takie cudo
INTERAKTYWNY STOLIK "ELEFUN" (1174266871) - Aukcje internetowe Allegro
swoją droga ktos oszalal z ta ceną.
INTERAKTYWNY STOLIK "ELEFUN" (1174266871) - Aukcje internetowe Allegro
swoją droga ktos oszalal z ta ceną.

aniez
Fanka BB :)
Weronika łamała i zdziearała z nich papierki, a matka dostawała..........q....y...:-)
dobrze wiedziec o tych kredkach bo musze młodemu nabyć .
Bo swiecowe skubany zjada
Kubek też tak miał
aniez
Fanka BB :)
Akaata- w przyszłe lato to malchy będą nosiły 80-86, ale wszytsko zależy od dziecka (np. Kuba jest wysoki i już niektóre 104 są na niego za małe, a większość 3-latków nosi 98...). Ale jak pokupujesz koszulki, sopodenki (krótkie długie)- to nawet jak będzie lekko za duże, to i tak nie będzie bardzo widać. Ja już w przyszłe lato nie będę zakładała małemu bodów, ale niektóre dzieci jeszcze noszą- to już Twoja decyzja. I takie dyiecko zdecydowanie bardziej sie fajda wiec spodenek i koszulek przudaje sie wiecej 
A dla 8 miesieczniaka i 2,5 latka to tez chesz ciuszki czy jakis prezent... bo sie zgubilam

A dla 8 miesieczniaka i 2,5 latka to tez chesz ciuszki czy jakis prezent... bo sie zgubilam

Monia nie wieszaj!!!!! Nic nie rób... powiedz to co zawsze a jak powie że nie ma wiertarki to mu ją wręczto dopiero bedzie karp...
Aga, masz racje...tak zrobie jak piszesz...po co go jeszcze w wierceniu wyreczac...
ja mam whirpoola, ładowaną od góry. Jestem z niej zadowowlona, ale moja ma juz 11 lat. Jednak do tej pory sie nie zepsuła. W zeszlym roku tylko T. musial jakies amortyzatory podrasowac czy cus, bo cos waliło, no ale po tylu latach to chyba ma prawo szwankowac;-)
jo tyz na takim zabytku lece, tez sie nie psuje (a szkoda, bo chetnie bym juz ja wywalila), ale nie dopiera i mnie szlag trafia...ale nie wiem jaki model mam...Akaata wiec jak zrobisz zakup to daj cynka, bo dni mojej pralki sa policzone...
Nata, a ten stolik edukacyjny to jakis duzy jest?
Jakbym kupila to wejdzie mi potem w walizke i do samolotu?????
Katik, bossska jestes :-)
reklama
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
u mnie to samoWronia z Olą tak miałam, cały zestaw różnych butli, a ta nic i w ostateczności mleko łyżeczką piła. Mam nadzieję, że wam pójdzie lepiej
Hania miala nuka, avent, canpol baby nie pila z żadnej
jaks konczyla osiem miesiecy to zaczela herbatki laskawie z canpola picpo kilku wmuszeniach
a potem zaraz przeszlismy na kubek niekapek aventu
byl cacy a potem na taki od 12 miesiecy a potem na taki od 18 miesiecy
super sie te niekapki sprawdzily u nas
niestety mleka modyfikowanego moje dziecko nie chcialo pic nigdy i nie mialo tu znaczenia czy butelka czy lyzeczka po prostu ble
na przyszle lato obstawiam 86-92dziewczyny wybieram sie na te wyprzedaże dziecięce no ale nie wiem jaki to rozmiar kupować by było dobre na przyszłe lato?
No i co można kupić 8-m-cznemu chłopcu i oraz 2,5 latkowi?
ja mam dziecko 2,5 wiec pomoge ale o co chodzi? ubranka czy zabawki?
Akaata- w przyszłe lato to malchy będą nosiły 80-86, ale wszytsko zależy od dziecka (np. Kuba jest wysoki i już niektóre 104 są na niego za małe, a większość 3-latków nosi 98...). Ale jak pokupujesz koszulki, sopodenki (krótkie długie)- to nawet jak będzie lekko za duże, to i tak nie będzie bardzo widać. Ja już w przyszłe lato nie będę zakładała małemu bodów, ale niektóre dzieci jeszcze noszą- to już Twoja decyzja. I takie dyiecko zdecydowanie bardziej sie fajda wiec spodenek i koszulek przudaje sie wiecej
A dla 8 miesieczniaka i 2,5 latka to tez chesz ciuszki czy jakis prezent... bo sie zgubilam![]()
qrcze Aniez Hania niby taka drobna wazy 13 kg ma 2,5 i nosi 104 moze jest wysoka? nie wiem bo za bardzo porównania nie mam
Podziel się: