reklama
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
ha, natknelam sie w necie na to zenowe krzeslo za 121 dolcow...
tak tylko pisze.
tak tylko pisze.
dowiedzialam sie ze u nas nie ma czegos takiego jak becikowe, no chyba ze ma sie za male pobory to wtedy taka jednorazowa zapomoge sie dostanie...
a ta bramke na schody tez potrzebuje, katik mowisz ze trzeba i na dole i na gorze montowac?? no w sumie chyba tak, zeby dziecko do gory na schody nie wchodzilo...kurde nawet nie pomyslalam o tym
a ta bramke na schody tez potrzebuje, katik mowisz ze trzeba i na dole i na gorze montowac?? no w sumie chyba tak, zeby dziecko do gory na schody nie wchodzilo...kurde nawet nie pomyslalam o tym
krzesełka fishera mają jeszcze jedna zalete , SZymek je na nim 1,5 roku Olka też już w nim jada a krzesełko jak je się wymyje wyglada jak nowe . zero śladów użytkowania plamy z jedzenia nie zostają - niekiedy żarcie odbarwia te ceraty co s a na krzese lkach itp . a fisher jak nowy . ja mam to z rainforesta , dałam 400zł ale jest warte tej kasy .
Dziś byłam w lidlu rzeczy dla maluszków nie było zadnych poza jakimiś pajacami które mi się nie podobały , ale kupiłam małemu piżamy fajne i takie komplety bokserki i koszulka także jestem zadowolona
Dziś byłam w lidlu rzeczy dla maluszków nie było zadnych poza jakimiś pajacami które mi się nie podobały , ale kupiłam małemu piżamy fajne i takie komplety bokserki i koszulka także jestem zadowolona
zielona maupa
Aniam, a to rainforestowe pokryte jest cerata, czy maerialem?
Aniam, a to rainforestowe pokryte jest cerata, czy maerialem?
wiesz co cięzko to stwierdzić to jest takie pół na pół milsze od ceraty ale super sie zmywa dziwny twór ale super funkcjonalny. i dziecko się w tym nie poci raczej
zielona maupa
ja sie wlasnie pocenia obawiam, bo jeszcze mi sie mala do krzesla przyklei 
e.salamandra
Mama pełną parą
Też nie pomyślałam o 2 bramkach, a u nas schody cholernie spadziste. Kilka razy już tyłkiem po nich się przejechałam.Tyle, że ja to pruję jak perszing i nie ma dnia bez siniaka
Becikowego nie ma w niektórych krajach, ale za to są dziesiątki innych wsparć finansowych. U nas na becikowym, ew. rodzinnym, się kończy...
Becikowego nie ma w niektórych krajach, ale za to są dziesiątki innych wsparć finansowych. U nas na becikowym, ew. rodzinnym, się kończy...
becikowe pierwsz klasa ja swojego nawet nie odczułam i szczerze nie wiem na co wydałam
babcia dzisiaj uszczęśliwiła Natalkę takim ogródkiem LITTLE TIKES MUZYCZNY OGRODEK ZABAW 5w1 OKAZJA!! (1221262919) - Aukcje internetowe Allegro
mała jest zachwycona i nogami wyprawia cuda z tymi przyciskami i grzechotkami

babcia dzisiaj uszczęśliwiła Natalkę takim ogródkiem LITTLE TIKES MUZYCZNY OGRODEK ZABAW 5w1 OKAZJA!! (1221262919) - Aukcje internetowe Allegro
mała jest zachwycona i nogami wyprawia cuda z tymi przyciskami i grzechotkami
reklama
ja sie wlasnie pocenia obawiam, bo jeszcze mi sie mala do krzesla przyklei![]()
mysle że to by było dla was dobre ew pod same plecki można jakąs tetre podłozyć bo to jaki by nie był , to jest jednak jakiś tam nieprzemakalny materiał a przy twoich upałach to Kostka się we wszystkim spoci
Podziel się: