reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Dziewczyny jaki rozmiar butków mają teraz wasze maluszki?

Maja mi dziś wyrosła z kolejnych 3 par butków. Aaski, które jej ostatnio kupiłam też się robią ciasne
Bartki jej musze kupić rozmiar 22, a nawet 23 na zimę.

Pjdziemy z torbami jak jej tak nóżki będą rosły, hehe

ps. Są super wyprzedaże w Smyku. Kupiłam dziś Mai dwie pary leginsów i bluzeczkę :)

Ja dzis bylam z Polinka na mierzeniu, bo butki przyciasnawe. Mamy jedna stopke 19, druga 19.5.

poszukuję jakiejś ładnej sukieneczki dla Natalki w rozmiarze 86 na wesele. Jeżeli macie taką do sprzedania lub wpadło wam coś w oczy na necie to proszę o linki :)

reklama
Bartolinii ma butki w rozmiarze 22, ale lekki luz ma :-)
Z Kubulkiem to mam takie doświadczenia, że najmniej mu stopa rosla w zimie i w zasadzie jeden rozmiar butka mu starczal, ale w np. na wiosne to dopiero w zeszlym roku przechodzil w jednej parze.

Do góry