e.salamandra
Mama pełną parą
ciastoliny nie zauwazylam, ale nabylam nakladke na sedes
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Filonka a Ty nie wyj tylko do roboty się bierz;p
Dziewczyny wczoraj w biedronce była (pewnie nadal jest) ciastolina (zestawy z akcesoriami) oraz wkłądy uzupełniające za 16,99
Dziadek kupił Julce - ale sobie myślę, to jeszcze za wcześniej.
Wczoraj byliśmy u znajomych w gościach - no i trzeba coś małemu kupić (2,5 roczku) kupiłam zestaw ciastoliny Dinozaury. Jakie to fajne, robiliśmy dinozaury, kwiatki i drzewka, ciastolina ślicznie pachnie, jest dobrej jakości - a ponadto moja Julka też się bawiła - nie próbowała skonsumować dinozaura czy kwiatka. Więc i u nas cistolina zostanie usunięta z pudełka i zaczniemy lepić.
POLECAM
A dla Mam które mają w sobie duże dziecko (jak ja) super zabawaja bawiiłam się świetnie
Tośka łaziła z gondolką dużą właśnie i było jej wygodniej niż ze spacerówką bo spacerówka jej się przeważała, ale jakoś ją nie ciągnie więc nie kupujemy. Ale za to po wypłacie gonie po lego duplo, bo Antosia uwielbia układac klocki. Ma takie zwykłe, ale upatrzylismy fajne duplo o takie LEGO DUPLO nr 5497 - Zabawa z Liczbami (id 1338) (1698097457) - Aukcje internetowe Allegro to tak na początek :-)