reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

katik powalila mnie cena tego nikona.Ale warta bo foty robi boskie.
aniam zapytaj o tego tanszego nikona bo kurcze az tyle kasy nie mozemy teraz przeznaczyc na aparat,ale gdyby nie dom w PL to napewno bym se go kupila.

reklama
Mamy takiego idiotenkamera w takim bądz razie Aparat Canon Powershot A1100 IS już od 610 zł - Ceneo.pl ,ale średnio jestem z niego zadowolona zamarzyly mi sie takie fajne fotki, takie tam typu rozmazane tlo wyrazna postac i takie tam, tylko ze ja ciemna z tego fotografowania jestem ja to tylko mam marzenia. Ale nawet dzisiaj z W gadalismy na temat aparatu nowego i myslim

no kochana, jak chcesz rozmazane tlo a wyrazny pierwszy plan to masz dwa wyjscia: najprostsza lustrzanka (taka z malym dziubkiem, jakas lekka... Wspomniany przeze mnie canon rebel bedzie wystarczajacy), albo musisz zdjecia obrobic w jakims programie graficznym...

N ie wiem gdzie to podpiąć, dlatego tutaj na zakupowym. Kto kupuje u nas w kraju niemiecką chemię? Kończy mi się proszek do prania i chciałabym kupić właśnie z niemiec. Co możecie polecić? Potrzebuję proszek do koloru

POLECAM ARIEL taki w fioletowym kartonie -stosuje go do wszystkiego

no kochana, jak chcesz rozmazane tlo a wyrazny pierwszy plan to masz dwa wyjscia: najprostsza lustrzanka (taka z malym dziubkiem, jakas lekka... Wspomniany przeze mnie canon rebel bedzie wystarczajacy), albo musisz zdjecia obrobic w jakims programie graficznym...

Musimy sie z W na wolnym dniu przejsc do fotografa takiego moglabym rzec rodzinnego, komunie, śluby, chrzty wszystko w naszej rodzinie uwiecznia i zapytac jaka by wlasnie lustrzanke dla przyglupów :-D polecał :-D :-D :-D

Idziemy w niedzielę na imprezę, taką nietypową. Jeden z kuzynów P. zbiera wszystkich swoich kuzynów (jest ich jeśli dobrze naliczyłam 10) i robi imprezę. Nie chcą słyszeć o żadnej składce na jedzenie i %, jedzenia też mamy nie brać. Z 4 z nich chcemy się w takim razie złożyć po 50zł na parę i kupić coś im, tylko nie mamy pomysłu. Co można im kupić? Poradźcie
Jeśli chodzi o lustrzankę to kolejny raz polecam nikony, siorka ma D5000. Fantastyczne zdjęcia, super jakość, ale trzeba coś kumać w tym temacie

Ostatnia edycja:
Maonka my od znajomych dostaliśmy coś takiego i mąż był zachywcony,moglibyście coś do tego dokupić bo jak rozumiem wyjdzie wam ok 500zł.
images

albo taką:

images

albo taką

w sumie możecie kupić taką i kilka w butelkach do napełnienia bo pewnie jak zaczniecie próbować to im wypijecie, hehe (bo u nas tak było ;)

reklama
Do góry