reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Kittek to i lepiej bo na ten rok mam jeszcze po J. dwuczęściowy :-)
ale z drugiej strony możesz się wstrzymać albo opchnąć go komuś kto na juz potrzebuje :tak: do przyszłego roku jeszcze kawał czasu to może coś znajde bo po J. nie mam spodni tylko kurtkę...
więc jak znajdziesz nabywce to możesz spokojnie sprzedać :-)

Maja ależ z ciebie modelka!!cudnie pozujesz!

reklama
MARTA - ja mam coś takiego jakbyś potrzebowała tylko brązowy z futerkiem przy kapturku . mój też jest cocodrillo . bardzo ciepły bo na te duże mrozy na sanki był używany .
.
Kombinezon COCODRILLO r.80 różowy J.NOWY!!!!!!!!!! (1802358082) - Aukcje internetowe Allegro
ma też jakieś napisy bo niby chłpięcy ale moja Ola w nim chodziła w tamtym roku i był na nią za duży sporo . ma odpinane butki i rękawiczki z komplecie . jak coś mogę Ci strzelić fotkę .
Chcę za niego 30 zł
Ew jakbyś potrzebowała to mam komplety 2 cześciowe w pracy . narazie sporo niebieskich takich jak dla Twojej Oli ale może coś bęfzie w innym kolorku . Bo może by ci się przydał 2 czesciowy dla niej żebyś ją np do pociagu mogła tylko z kurtki rozebrać .
jak coś to pisz kosztują ok 30-40 za komplet . więc jakbyś potrzebowała pisz na PW .
mamy też kurtki takie na 80-86 dziewczęce za ok 20 - 25 zł

Marta mój jest dokładnie taki
http://allegro.pl/coccodrillo-kombinezon-r-86-super-cieply-i1822700258.html

Ostatnia edycja:
Aniam fajny ten kombinezonik, ale jednoczesciowy bede miala od Katik, ten panterkowy:)
ostatnio kupilam Olce w lumpku kurtke na zime z Nexta za cale 23zl chcialabym do niej siwe spodnie wiec jakbys jakies miala, rozm 80 lub 86 to byloby super.

widzialam fajne w wojciku, kosztuja stowke, ale siostra mi dala kupon -20% na zimowa kolekcje wiec moze Olka je dostanie..

mam chyba jeszcze jeden taki kupon wiec jakby ktoras chciala to moge odstapic:)

Dziewczyny help me wiem zem cora marnotrawna ale odezwe sie jutro obiecuje. Potrzebuje waszej pomocy do jutra do wieczora musze podjac decyzjena temat blatu i nie moge sie zdecydowac

meble mam koloru takiego jakte w aukcji oznaczone miodowy klon
Kuchnia 28 kolorów , zestaw szafek do zabudowy (1780568766) - Aukcje internetowe Allegro

Do tego nad plyte z hartowanego szkla plus komin i jedna sciane w kolorze
Google Images

Panel
Google Images

I do wyboru blat
jasny beton
Beton Jasny (F274 ST9)

ciemny beton
Beton Ciemny (F275 ST9)

lub taki jak na zdeciach
pochwalcie się swoimi kuchniami - Wnętrza - Forum.Muratordom.pl

albo zupelnie bialy

Doradzcie !!! Prosze

isabela - ja bym wzięła biały;-) Nie podoba mi się zestawienie beżów-brązów z popielatym, chociaż popiel ładnie by pasowała do tej wściekłej fuksji. Mimo to obstawiam biel, ale to Ty tam będziesz urzędować, więc Tobie się powinno podobać. Powodzenia!

reklama
Do góry